Lorpen T3 Women's Midweight Hiker Eco Sukka

Alkaen 24,00 € Normaalihinta 27,95 €
Varastossa
Tuotenumero
Lorpen Women’s T3 Midweight Hiker ECO -sukka


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Lorpen Women’s T3 Midweight Hiker ECO -sukka on kestävä tekninen vaellussukka, joka on suunniteltu pitämään jalat lämpiminä ja kuivina samalla tarjoten suorituskykyä parantavan kokemuksen äärimmäisissä olosuhteissa. Tämä sukkamalli sopii retkeilijöille, jotka tarvitsevat jaloille lämpöä, pehmustetta ja kuivuutta. Malli on suunniteltu erityisesti naisten jalkojen muotoa ja yleisimpiä kokoja ajatellen. Tämä sukka on ihanteellinen niin pitkille vaelluksille, kuin myös lyhyemmille ulkoiluretkille.

Sukan pääkuidut on valmistettu kierrätyskuidusta ja merinovilla tuo sukkaan lisälämpöä sekä käyttömukavuutta. Ekologinen valinta tekniseksi sukaksi.

Lorpen on yksi urheilusukkien johtava valmistaja, ja nämä sukat tunnetaan ympäri maailman kestävyydestään ja erittäin korkeasta laadusta. Sukissa on kolme kerrosta (T3-teknologia), jonka ansiosta saadaan aikaan maksimaalinen kosteuden siirto pois jaloista. Voit siis urheilla rauhassa ja nauttia jalkoja tukevista urheilusukista, jotka pitävät jalkasi kuivina, sekä tarpeen mukaan talvella lämpiminä ja kesällä viileinä. Kerrokset ovat ohuita, joten sukka on miellyttävä jalassa, antaen kuitenkin tarvittavaa tukea ja suojaa jalalle, ehkäisten hiertymien ja rakkojen muodostumista.

Lorpen on ainoa brändi maailmassa joka valmistaa sukkia T3-teknologialla. Tämä tapahtuu yhdistämällä kolme eri lankakerrosta: Alimmaisena on ihon kanssa kosketuksissa oleva kerroslanka, joka karkottaa hikeä ja pitää ihon kuivana. Toinen kerroslanka on sukan ulko-keskiosassa siirtämässä hikeä pois iholta, sekä päällimmäisenä on vielä vahva kerroslanka, joka suojaa sukkaa kulutukselta ja pidentää sen käyttöikää. Sukkien valmistusprosessi tapahtuu osittain käsityönä. Näin syntyy parhaimmista kuiduista valmistettu maailman paras urheilusukka.

Lorpen sukat valmistetaan Euroopassa, Espanjan Pyreneillä.

Tekniset tiedot

Tekninen sukka sukka vaellukseen ja retkeilyyn
Vahvistettu pohja
T3-teknologia
Paketissa sukkapari (2 sukkaa)

Kokotaulukko:
Naisten
S / EU: 34 – 37
M / EU: 38 – 41

33% Merino Wool, 29% Red-cycled Nylon, 21% Primaloft ECO, 17% Stretch Nylon with Lycra

Lisätietoja
ValmistajaLorpen
TuotenumeroLorpen Women’s T3 Midweight Hiker ECO -sukka