Lorpen T2 Hunting Extreme Overcalf Eco Sukka

Alkaen 27,00 € Normaalihinta 31,95 €
Varastossa
Tuotenumero
Lorpen T2 Hunting Extreme Overcalf ECO -sukka


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Lorpen T2 Hunting Extreme Overcalf ECO -sukka pitää jalan lämpimänä ja kuivana istuessasi passissa odottamassa täydellistä laukausta. Pohjoisen kylmään ilmastoon suunniteltu sukka on valmistettu pääosin pehmeästä Merino Dry -kuidusta. Tämä kuitu täydentää superhienon merinovillan tärkeimpiä etuja (pehmeys, luonnollinen lämpö, hajunesto) synteettisellä kuidulla, joka parantaa kosteudenhallintaa alhaisemman kosteuden imeytymisen ja nopeamman kuivumisen ansiosta. Sukassa on myös kierrätettyä nylonia. Se on peräisin kalaverkoista, joiden elinikä kalastusteollisuudelle on päättynyt. Lycra® puolestaan on synteettinen elastaanikuitu, joka voi venyä jopa kuusi kertaa pituutensa ja palata alkuperäiseen tilaansa, kerta toisensa jälkeen. Näin sukka pysyy hyvin muodossaan.

Sukan pääkuidut on valmistettu kierrätyskuidusta ja sukka on kauttaaltaan vahvistettu. Erittäin laadukas sukka pidemmillekin metsästysretkille.

Lorpen on yksi urheilusukkien johtava valmistaja, ja nämä sukat tunnetaan ympäri maailman kestävyydestään ja erittäin korkeasta laadusta. Lorpen sukka antaa tarvittavaa tukea ja suojaa jalalle, ehkäisten hiertymien ja rakkojen muodostumista.

Lorpen sukat valmistetaan Euroopassa, Espanjan Pyreneillä.

Tekniset tiedot

Tekninen sukka metsästykseen ja retkeilyyn
Korkea malli, pohkeen yli
Vahvistettu
Pehmustettu
T2-teknologia
Paketissa sukkapari (2 sukkaa)

Kokotaulukko:
M / EU: 39 – 42
L / EU: 43 – 46

74 % MerinoDry, 12% Red-cycled Nylon, 14 % Lycra

Lisätietoja
ValmistajaLorpen
TuotenumeroLorpen T2 Hunting Extreme Overcalf ECO -sukka