Lorpen T2 Hunting Wader Eco Sukka

Alkaen 23,00 € Normaalihinta 26,95 €
Varastossa
Tuotenumero
Lorpen T2 Hunting Wader ECO sukka


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Lorpen T2 Hunting Wader ECO -sukka on erittäin korkea ja lämmin sukka, joka on suunniteltu hyvin kylmiin syyspäiviin ja talviajan metsästyskäyttöön. Sukan rakenne mahdollistaa sen, että sukkaa voidaan pitää ylös vedettynä tai taitettuna korkean saappaan päälle.

Sukan pääkuituna toimii Recover Wool ja mulesing-vapaa merinovilla. Recover Wool -lanka on valmistettu kierrätetystä jälkiteollisuuden materiaalista, merinovillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Yhdistelmä näiden kahden langan välillä on erinomainen tasapaino lämmönsäätelyä ja kosteudenhallintaa, joten jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä pidemmilläkin metsästysreissuilla. Sukassa on myös kierrätettyä nylonia. Se on peräisin kalaverkoista, joiden elinikä kalastusteollisuudelle on päättynyt. Lycra® puolestaan on synteettinen elastaanikuitu, joka voi venyä jopa kuusi kertaa pituutensa ja palata alkuperäiseen tilaansa, kerta toisensa jälkeen. Näin sukka pysyy hyvin muodossaan.

Erittäin laadukas sukka ja ekologinen valinta talven metsästysretkille.

Lorpen on yksi urheilusukkien johtava valmistaja, ja nämä sukat tunnetaan ympäri maailman kestävyydestään ja erittäin korkeasta laadusta. Lorpen sukka antaa tarvittavaa tukea ja suojaa jalalle, ehkäisten hiertymien ja rakkojen muodostumista.

Lorpen sukat valmistetaan Euroopassa, Espanjan Pyreneillä.

Tekniset tiedot

Tekninen sukka metsästykseen ja retkeilyyn
Käyttösuositus loppusyksy-talvi
Erikoispitkä malli
Vahvistettu
T2-teknologia
Paketissa sukkapari (2 sukkaa)

Kokotaulukko:
M / EU: 39 – 42
L / EU: 43 – 46

75% Recover Wool, 12% Red-cycled Nylon, 13 % Lycra

Lisätietoja
ValmistajaLorpen
TuotenumeroLorpen T2 Hunting Wader ECO sukka