Lorpen T2 Merino Hiker Eco Sukka 2 Pack

Alkaen 26,00 € Normaalihinta 30,95 €
Varastossa
Tuotenumero
Lorpen T2 Merino Hiker ECO sukka 2 Pack


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Lorpen T2 Merino Hiker ECO 2 Pack on kolmen vuodenajan vaellussukka, joka pitää jalkasi kuivana ja kävelyn mukavana metsässä ja tuntureilla kulkiessa. Sopii erittäin hyvin syksyn, talven ja alkukevään aktiviteetteihin, joissa tarvitaan lämpöä ja kosteudenhallintaa jaloille. Kahden sukkaparin pakkaus on ihanteellinen valinta metsästäjille, jotka etsivät laadukkaita sukkia kilpailukykyiseen hintaan.

Tämän urheilusukan pääkuituna toimii Recover Wool ja mulesing-vapaa merinovilla. Recover Wool -lanka on valmistettu kierrätetystä jälkiteollisuuden materiaalista, merinovillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Yhdistelmä näiden kahden langan välillä on erinomainen tasapaino lämmönsäätelyä ja kosteudenhallintaa, joten jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä pidemmilläkin vaellusreissuilla. Sukassa on myös kierrätettyä nylonia. Se on peräisin kalaverkoista, joiden elinikä kalastusteollisuudelle on päättynyt. Lycra® puolestaan on synteettinen elastaanikuitu, joka voi venyä jopa kuusi kertaa pituutensa ja palata alkuperäiseen tilaansa, kerta toisensa jälkeen. Näin sukka pysyy hyvin muodossaan.

Sukan pääkuidut on valmistettu kierrätyskuidusta ja sukka on kauttaaltaan vahvistettu. Mainio sukka syksyn vaellusretkille, sekä ekologinen valinta kestävyytensä ja kierrätyskuitujensa vuoksi.

Lorpen on yksi urheilusukkien johtava valmistaja, ja nämä sukat tunnetaan ympäri maailman kestävyydestään ja erittäin korkeasta laadusta. Lorpen sukka antaa tarvittavaa tukea ja suojaa jalalle, ehkäisten hiertymien ja rakkojen muodostumista. Laadukkaaseen vaellussukkaan kannattaa panostaa.

Lorpen sukat valmistetaan Euroopassa, Espanjan Pyreneillä.

Tekniset tiedot

Tekninen sukka vaellukseen ja retkeilyyn
Käyttösuositus syksy-kevät
Normaalipituinen malli
Vahvistettu pohja
Kevyt pehmuste
T2-teknologia
Paketissa kaksi sukkaparia (yht. 4 sukkaa)

Kokotaulukko:
S / EU: 35 – 38
M / EU: 39 – 42
L / EU: 43 – 46

67% Recover Wool, 17 % Red-cycled Nylon, 14 % Lycra

Lisätietoja
ValmistajaLorpen
TuotenumeroLorpen T2 Merino Hiker ECO sukka 2 Pack