Lorpen T3 Women's Trail Running Eco Sukka

Alkaen 18,00 € Normaalihinta 20,95 €
Varastossa
Tuotenumero
Lorpen T3 Women's Trail Running ECO sukka


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Lorpen Women’s T3 Trail Running ECO -sukka on kestävä tekninen sukka esimerkiksi polkujuoksuun. Tämä sukka sopii täydellisesti maastojuoksuun ja urheiluun kaikkina vuodenaikoina, pitäen jalkasi kuivina, mukavina ja suojassa rakoilta. Kovilla pakkasilla juostessa suosittelemme valitsemaan hieman lämpimämmän sukkavaihtoehdon, sillä tämä sukka on parhaimmillaan kesällä juostessa. Women’s T3 Trail Running ECO on mukautettu istumaan täydellisesti naisten jalkamalliin.

Erittäin kestävä urheilusukka, jonka valmistuksessa on hyödynnetty ekologisesti kierrätyskuituja. Sukassa on maksimaalinen T3 suorituskyky yhdistettynä SLS-teknologiaan. Näiden kahden teknologian yhdistelmän tuloksena on syntynyt täysin vahvistettu ja erittäin kestävä sukka, joka pitää jalkasi raikkaina ja suojattuina polkujuoksutreenin aikana.

Lorpen on yksi urheilusukkien johtava valmistaja, ja nämä sukat tunnetaan ympäri maailman kestävyydestään ja erittäin korkeasta laadusta. Sukissa on kolme kerrosta (T3-teknologia), jonka ansiosta saadaan aikaan maksimaalinen kosteuden siirto pois jaloista. Voit siis urheilla rauhassa ja nauttia jalkoja tukevista urheilusukista, jotka pitävät jalkasi kuivina, sekä tarpeen mukaan talvella lämpiminä ja kesällä viileinä. Kerrokset ovat ohuita, joten sukka on miellyttävä jalassa, antaen kuitenkin tarvittavaa tukea ja suojaa jalalle, ehkäisten hiertymien ja rakkojen muodostumista.

Lorpen on ainoa brändi maailmassa joka valmistaa sukkia T3-teknologialla. Tämä tapahtuu yhdistämällä kolme eri lankakerrosta: Alimmaisena on ihon kanssa kosketuksissa oleva kerroslanka, joka karkottaa hikeä ja pitää ihon kuivana. Toinen kerroslanka on sukan ulko-keskiosassa siirtämässä hikeä pois iholta, sekä päällimmäisenä on vielä vahva kerroslanka, joka suojaa sukkaa kulutukselta ja pidentää sen käyttöikää. Sukkien valmistusprosessi tapahtuu osittain käsityönä. Näin syntyy parhaimmista kuiduista valmistettu maailman paras urheilusukka.

Lorpen sukat valmistetaan Euroopassa, Espanjan Pyreneillä.

Tekniset tiedot

Tekninen sukka juoksuun
Vahvistettu
Pehmusteeton
Käyttö ympäri vuoden
Suositellaan käytettäväksi etenkin kesällä
T3-teknologia
Coolmax Ecomode
Paketissa sukkapari (2 sukkaa)

Kokotaulukko:
Naisten
S / EU: 34 – 37
M / EU: 38 – 41

42% Red-Cycled Nylon, 20% Coolmax EcoMade, 19% Stretch Nylon with Lycra, 19% Tencel

Lisätietoja
ValmistajaLorpen
TuotenumeroLorpen T3 Women's Trail Running ECO sukka