Lorpen T3 All Season Trekker Eco Unisex Sukka

Alkaen 25,00 € Normaalihinta 29,95 €
Varastossa
Tuotenumero
Lorpen All Season Trekker ECO Unisex -sukka


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Lorpen All Season Trekker ECO Unisex -sukka on kestävä tekninen vaellussukka, joka on suunniteltu käytettäväksi ympäri vuoden vaelluksilla, erityisesti vahvoissa jalkineissa.

Sukan pääkuidut on valmistettu kierrätyskuidusta ja sukka on kauttaaltaan vahvistettu. Erittäin laadukas sukka joka sopii pidemmillekin vaelluksille ja pitää jalkasi kuivina rankoissakin olosuhteissa. Kestävä ja ekologinen sukkavalinta.

Lorpen on yksi urheilusukkien johtava valmistaja, ja nämä sukat tunnetaan ympäri maailman kestävyydestään ja erittäin korkeasta laadusta. Sukissa on kolme kerrosta (T3-teknologia), jonka ansiosta saadaan aikaan maksimaalinen kosteuden siirto pois jaloista. Voit siis urheilla rauhassa ja nauttia jalkoja tukevista urheilusukista, jotka pitävät jalkasi kuivina, sekä tarpeen mukaan talvella lämpiminä ja kesällä viileinä. Kerrokset ovat ohuita, joten sukka on miellyttävä jalassa, antaen kuitenkin tarvittavaa tukea ja suojaa jalalle, ehkäisten hiertymien ja rakkojen muodostumista.

Lorpen on ainoa brändi maailmassa joka valmistaa sukkia T3-teknologialla. Tämä tapahtuu yhdistämällä kolme eri lankakerrosta: Alimmaisena on ihon kanssa kosketuksissa oleva kerroslanka, joka karkottaa hikeä ja pitää ihon kuivana. Toinen kerroslanka on sukan ulko-keskiosassa siirtämässä hikeä pois iholta, sekä päällimmäisenä on vielä vahva kerroslanka, joka suojaa sukkaa kulutukselta ja pidentää sen käyttöikää. Sukkien valmistusprosessi tapahtuu osittain käsityönä. Näin syntyy parhaimmista kuiduista valmistettu maailman paras urheilusukka.

Lorpen sukat valmistetaan Euroopassa, Espanjan Pyreneillä.

Tekniset tiedot

Tekninen sukka sukka vaellukseen ja retkeilyyn
Unisex-malli
Käyttö ympäri vuoden
Vahvistettu
T3-teknologia
Paketissa sukkapari (2 sukkaa)

Kokotaulukko:
S / EU: 35 – 38
M / EU: 39 – 42
L / EU: 43 – 46

51% Coolmax EcoMade, 19% Red-Cycled Nylon, 15% Tencel, 15% Stretch Nylon with Lycra

Lisätietoja
ValmistajaLorpen
TuotenumeroLorpen All Season Trekker ECO Unisex -sukka