Lorpen T3 Women's Light Hiker Eco Sukka

Alkaen 21,00 € Normaalihinta 24,95 €
Varastossa
Tuotenumero
Lorpen Women's T3 Light Hiker ECO sukka


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Lorpen T3 Women’s Light Hiker ECO on kevyt tekninen sukka vaelluksille ja ulkoiluun. Kestävä ja erittäin laadukas urheilusukka, joka on valmistettu suurimmaksi osaksi ekologisista kierrätyskuiduista. Ihanteellinen valinta kesän vaelluksille ja pidemmille kävelyretkille. Ainutlaatuinen T3-teknologia tarjoaa tukea, hyvin ylhäällä pysyvän sukan, kosteuden poiston iholta, sekä raikkaan tunteen jaloillesi pitkilläkin vaelluksilla. Suunniteltu erityisesti naisten jalkojen muotoa ja yleisimpiä kokoja ajatellen. Hyvä vaellussukka on ehdoton valinta yhtään pidemmillä kävelyretkillä johon kannattaa panostaa vaelluskengän lisäksi.

T3 Women’s Light Hiker ECO pitää jalkasi kuivina, mukavina ja suojassa rakoilta. Lorpen sukat valmistetaan Euroopassa, Espanjan Pyreneillä.

Lorpen on yksi urheilusukkien johtava valmistaja, ja nämä sukat tunnetaan ympäri maailman kestävyydestään ja erittäin korkeasta laadusta. Sukissa on kolme kerrosta (T3-teknologia), jonka ansiosta saadaan aikaan maksimaalinen kosteuden siirto pois jaloista. Voit siis urheilla rauhassa ja nauttia jalkoja tukevista urheilusukista, jotka pitävät jalkasi kuivina, sekä tarpeen mukaan talvella lämpiminä ja kesällä viileinä. Kerrokset ovat ohuita, joten sukka on miellyttävä jalassa, antaen kuitenkin tarvittavaa tukea ja suojaa jalalle, ehkäisten hiertymien ja rakkojen muodostumista.

Lorpen on ainoa brändi maailmassa joka valmistaa sukkia T3-teknologialla. Tämä tapahtuu yhdistämällä kolme eri lankakerrosta: Alimmaisena on ihon kanssa kosketuksissa oleva kerroslanka, joka karkottaa hikeä ja pitää ihon kuivana. Toinen kerroslanka on sukan ulko-keskiosassa siirtämässä hikeä pois iholta, sekä päällimmäisenä on vielä vahva kerroslanka, joka suojaa sukkaa kulutukselta ja pidentää sen käyttöikää. Sukkien valmistusprosessi tapahtuu osittain käsityönä. Näin syntyy parhaimmista kuiduista valmistettu maailman paras urheilusukka.


Tekniset tiedot

Tekninen sukka kesävaelluksille
T3-teknologia
Coolmax Ecomode
Paketissa sukkapari (2 sukkaa)

Kokotaulukko:
Naisten
S / EU: 34 – 37
M / EU: 38 – 41

44% Red-Cycled Nylon, 27% Coolmax EcoMade, 17% Stretch Nylon with Lycra, 12% Tencel

Lisätietoja
ValmistajaLorpen
TuotenumeroLorpen Women's T3 Light Hiker ECO sukka