Lorpen T1 Merino Hunt Overcalf Eco Sukka

Alkaen 17,00 € Normaalihinta 19,95 €
Varastossa
Tuotenumero
Lorpen T1 Merino Hunt Overcalf ECO sukka


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Lorpen T1 Merino Hunt Overcalf ECO -sukka on keskivahva metsästyskäyttöön suunniteltu sukka. Se on pitkävartinen ja lämmin sukka joka sopii hyvin esimerkiksi viileän ja kostean syksyn metsästysreissuille.

Lorpen T3 Heavy Hunter Overcalf ECO pitää jalan kuivana ja lämpimänä pitkien metsästyspäivien aikana. Sukan pääkuituna toimii Recover Wool ja mulesing-vapaa merinovilla. Recover Wool -lanka on valmistettu kierrätetystä jälkiteollisuuden materiaalista, merinovillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Yhdistelmä näiden kahden langan välillä on erinomainen tasapaino lämmönsäätelyä ja kosteudenhallintaa, joten jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä pidemmilläkin metsästysreissuilla. Sukassa on myös kierrätettyä nylonia. Se on peräisin kalaverkoista, joiden elinikä kalastusteollisuudelle on päättynyt. Lycra® puolestaan on synteettinen elastaanikuitu, joka voi venyä jopa kuusi kertaa pituutensa ja palata alkuperäiseen tilaansa, kerta toisensa jälkeen. Näin sukka pysyy hyvin muodossaan.

Lorpen on yksi urheilusukkien johtava valmistaja, ja nämä sukat tunnetaan ympäri maailman kestävyydestään ja erittäin korkeasta laadusta. Lorpen sukka antaa tarvittavaa tukea ja suojaa jalalle, ehkäisten hiertymien ja rakkojen muodostumista. Lorpen sukat valmistetaan Euroopassa, Espanjan Pyreneillä.

Tekniset tiedot

Tekninen sukka metsästykseen ja retkeilyyn
Korkea malli, pohkeen yli
Suunniteltu kaikkiin ilmastoihin
Vahvistettu kokonaan
Pehmustettu kevyesti
T1-teknologia
Paketissa sukkapari (2 sukkaa)

Kokotaulukko:
M / EU: 39 – 42
L / EU: 43 – 46

79 % Recovery Wool, 18 % Red-cycled Nylon, 3 % Lycra

Lisätietoja
ValmistajaLorpen
TuotenumeroLorpen T1 Merino Hunt Overcalf ECO sukka