Lorpen T1 Hunting Eco Sukka 2 Pack

Alkaen 21,00 € Normaalihinta 24,95 €
Varastossa
Tuotenumero
Lorpen Hunting 2 pack ECO sukka


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Lorpen T1 Hunting 2 Pack ECO -sukka on kolmen vuodenajan metsästysukka, joka pitää jalkasi kuivana ja kävelyn mukavana metsässä kulkiessa. Sopii erittäin hyvin syksyn, talven ja alkukevään aktiviteetteihin, joissa tarvitaan lämpöä ja kosteudenhallintaa jaloille. Kahden sukkaparin pakkaus on ihanteellinen valinta metsästäjille, jotka etsivät laadukkaita sukkia kilpailukykyiseen hintaan.

Sukan pääkuituna toimii Recover Wool ja mulesing-vapaa merinovilla. Recover Wool -lanka on valmistettu kierrätetystä jälkiteollisuuden materiaalista, merinovillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Yhdistelmä näiden kahden langan välillä on erinomainen tasapaino lämmönsäätelyä ja kosteudenhallintaa, joten jalkasi pysyvät kuivina ja lämpiminä pidemmilläkin metsästysreissuilla. Sukassa on myös kierrätettyä nylonia. Se on peräisin kalaverkoista, joiden elinikä kalastusteollisuudelle on päättynyt. Lycra® puolestaan on synteettinen elastaanikuitu, joka voi venyä jopa kuusi kertaa pituutensa ja palata alkuperäiseen tilaansa, kerta toisensa jälkeen. Näin sukka pysyy hyvin muodossaan.

Sukan pääkuidut on valmistettu kierrätyskuidusta ja sukka on kauttaaltaan vahvistettu. Mainio sukka syksyn metsästysretkille, sekä ekologinen valinta kestävyytensä ja kierrätyskuitujensa vuoksi.

Lorpen on yksi urheilusukkien johtava valmistaja, ja nämä sukat tunnetaan ympäri maailman kestävyydestään ja erittäin korkeasta laadusta. Lorpen sukka antaa tarvittavaa tukea ja suojaa jalalle, ehkäisten hiertymien ja rakkojen muodostumista.

Lorpen sukat valmistetaan Euroopassa, Espanjan Pyreneillä.

Tekniset tiedot

Tekninen sukka metsästykseen ja retkeilyyn
Käyttösuositus syksy-kevät
Normaalipituinen malli
Vahvistettu
Kevyt pehmuste
T1-teknologia
Paketissa kaksi sukkaparia (yht. 4 sukkaa)

Kokotaulukko:
S / EU: 35 – 38
M / EU: 39 – 42
L / EU: 43 – 46

79% Recover Wool, 18 % Red-cycled Nylon, 3 % Lycra

Lisätietoja
ValmistajaLorpen
TuotenumeroLorpen Hunting 2 pack ECO sukka