Nikwax SoftShell Proof Spray-On 300 ml

Tarjoushinta 17,00 € Normaalihinta 19,95 €
Varastossa
Tuotenumero
D61


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Pumppupullosta sumutettava tehokas vesipohjainen kylläste softshell-vaatteille. Ei vaadi rumpukuivausta tai muuta lämpökäsittelyä. Nikwax Softshell Proof Spray sopii kaikille softshell-vaatteille ja parantaa niiden vedenhylkivyyttä. Yhdestä pullosta riittää kyllästettä 1-2 asuun, vaatteiden koosta riippuen.

Vesitiiviiden vaatteiden, jalkineiden ja varusteiden DWR-pinnoite ja hengittävyys voidaan palauttaa puhdistamalla ja kyllästämällä ne Nikwaxin palkituilla jälkihoitotuotteilla. Parhaimpaan tulokseen pääset kun puhdistat vaatteen ensin vihreällä Nikwax tuotteella, ja sen jälkeen kyllästät puhdistetun vaatteen violetilla tuotteella.

Nikwax tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ekologisia. Tuotteet ovat vesipohjaisia, palamattomia ja turvallisia käyttää myös kotona. Ne eivät sisällä PFC-yhdisteitä, ponnekaasuja tai mitään haitallisia liuotinaineita. Ympäristöystävällinen sekä biohajoava.

Tekniset tiedot

Kylläste softshell tuotteille
Softshell vaatteen huolto
Pumppupullo, ei sisällä ponnekaasuja
1 x 300 ml

Lue hoito-opas
Lue Käyttöturvallisuustiedote

Käyttö: Suihkuta kylästettä tasaisesti, noin 15 cm päästä puhtaaseen vaatteeseen joko heti pesun jälkeen, tai vaatteen kuivuttua. Odota 2 minuuttia ja pyyhi ylimääräinen aine pois nukkaamattomalla liinalla.

Lisätietoja
ValmistajaNikwax
TuotenumeroD61
gtin5020716441008