Nikwax TX.Direct Spray-On 300 ml

Tarjoushinta 17,00 € Normaalihinta 19,95 €
Varastossa
Tuotenumero
D58


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Tehokas ja ympäristöystävällinen, hengittävien vedenpitävien vaatteiden kyllästys-spray, jonka käyttö on helppoa, turvallista ja nopeaa. Ei sisällä PFC-yhdisteitä eikä liuottimia, ei vaadi rumpukuivausta. Soveltuu kaikille vedenpitäville ja hengittäville keinokuitukankaille, myös kalvottomille. Suositellaan käytettäväksi erityisesti Gore-Tex -tuotteille. Pumppupullon kyllästemäärä riittää 2-3 vaatteen kyllästämiseen.

Vesitiiviiden vaatteiden, jalkineiden ja varusteiden DWR-pinnoite ja hengittävyys voidaan palauttaa puhdistamalla ja kyllästämällä ne Nikwaxin palkituilla jälkihoitotuotteilla. Parhaimpaan tulokseen pääset kun puhdistat vaatteen ensin vihreällä Nikwax tuotteella, ja kyllästät puhdistetun vaatteen violetilla tuotteella.

Nikwax tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ekologisia. Tuotteet ovat vesipohjaisia, palamattomia ja turvallisia käyttää myös kotona. Ne eivät sisällä PFC-yhdisteitä, ponnekaasuja tai mitään haitallisia liuotinaineita. Ympäristöystävällinen sekä biohajoava.

Tekniset tiedot

Tarkoitettu vedenpitävien varusteiden kyllästämiseen
Pumppupullo, ei sisällä ponnekaasuja
Soveltuu kaikille keinokuitukankaille, myös kalvottomille
1 x 300 ml

Lue hoito-opas
Lue Käyttöturvallisuustiedote

Käyttö: Suihkuta kylästettä tasaisesti, noin 15 cm päästä puhtaaseen vaatteeseen joko heti pesun jälkeen, tai vaatteen kuivuttua.
Odota 2 minuuttia ja pyyhi ylimääräinen aine pois nukkaamattomalla liinalla.

Lisätietoja
ValmistajaNikwax
TuotenumeroD58
gtin5020716571002