Nikwax Tent & Gear SolarProof 500 ml

Tarjoushinta 16,00 € Normaalihinta 18,95 €
Varastossa
Tuotenumero
D82


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Nikwax Tent & Gear SolarProof on UV-suojalla varustettu kyllästeaine. Helppokäyttöisellä suihkeella suojaat esim. teltat, laavut, aurinkokatokset, markiisit, rinkat, reput, pyörälaukut, kameralaukut - eli kaikki kankaasta valmistetut vettä hylkivät varusteet joita ulkona käytät. Huoltaa kankaan hellävaraisesti ja turvallisesti ja lisää niiden käyttöikää. Nikwax T&G Solarproof jopa kaksinkertaistaa varusteiden käyttöiän, hidastamalla auringon UV-säteilystä johtuvaa kulumista ja parantamalla myös kankaan repäisylujuutta.

Vesitiiviiden vaatteiden, jalkineiden ja varusteiden DWR-pinnoite ja hengittävyys voidaan palauttaa puhdistamalla ja kyllästämällä ne Nikwaxin palkituilla jälkihoitotuotteilla. Parhaimpaan tulokseen pääset kun puhdistat varusteen ensin vihreällä Nikwax tuotteella, ja sen jälkeen kyllästät puhdistetun varusteen violetilla tuotteella.

Nikwax tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ekologisia. Tuotteet ovat vesipohjaisia, palamattomia ja turvallisia käyttää myös kotona. Ne eivät sisällä PFC-yhdisteitä, ponnekaasuja tai mitään haitallisia liuotinaineita. Huolla varusteesi oikein jotta ne palvelevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

Helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen kylläste ulkovarusteille. Yhdellä 500 ml pullolla kyllästät esim. 2 hengen teltan tai vaellusrinkan.

Tekniset tiedot

Kyllästeaine esim. telttojen ja reppujen huoltoon
Synteettisille ja puuvillakankaisille varusteille
Suojaa vedeltä, lialta ja kuluttavalta UV-säteilyltä
Pumppupullo, ei sisällä ponnekaasuja
1 x 500 ml

Lue hoito-opas
Lue Käyttöturvallisuustiedote

Lisätietoja
ValmistajaNikwax
TuotenumeroD82
gtin5020716365205