Nikwax Rug Wash, loimipesuaine 1 L

Tarjoushinta 24,00 € Normaalihinta 27,95 €
Varastossa
Tuotenumero
D78


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Nikwax Rug Wash on ympäristöystävällinen ja helppokäyttöinen pesuaine, joka sopii vuoratuille tai vuoraamattomille hevosten loimille ja peitoille. Sopii erinomaisesti hengittäville loimille. Puhdistaa turvallisesti, lisää loimen vedenpitävyyttä ja palauttaa sen hengittävyyden. Yksi litra riittää noin 6-7 peitolle, joiden koko on 150 cm. Suositellaan erityisesti hevosten Gore-Tex loimille ja Rambo-peitoille. Nikwax Rug Wash -tuotetta ei ole testattu eläinkokein ja pullo on tehty kierrätysmuovista. Ekologinen valinta!

Vesitiiviiden vaatteiden, jalkineiden ja varusteiden DWR-pinnoite (Durable WaterRepellency) ja hengittävyys voidaan palauttaa puhdistamalla ja kyllästämällä ne Nikwaxin palkituilla jälkihoitotuotteilla. Parhaimpaan tulokseen pääset kun puhdistat loimen ensin vihreällä Rug Wash tuotteella, ja kyllästät puhdistetun vaatteen violetilla Rug Proof tuotteella.

Nikwax tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ekologisia. Tuotteet ovat vesipohjaisia, palamattomia ja turvallisia käyttää myös kotona. Ne eivät sisällä PFC-yhdisteitä, ponnekaasuja tai mitään haitallisia liuotinaineita. Ympäristöystävällinen sekä biohajoava.

Tekniset tiedot

Tarkoitettu esim. hevosten loimien pesuun
Puhdistaa loimen poistamatta loimissa olevaa kyllästystä
Tuotetta voidaan käyttää konepesussa tai käsinpesussa
1 litra

Lue hoito-opas

Lisätietoja
ValmistajaNikwax
TuotenumeroD78
gtin5020716163009