Nikwax Base Fresh huuhteluaine 300 ml

Tarjoushinta 7,00 € Normaalihinta 7,95 €
Varastossa
Tuotenumero
D50


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Tehokas huuhteluaine kaikille teknisille alus-ja välivaatteille ja ihoa vasten pidettäville imukykyisille vaatteille. Raikastaa, estää kehon hajujen kertymistä vaatteisiin, nopeuttaa kuivumista ja parantaa jäähdytystehoa. Nikwax Base Fresh on suunniteltu esim. teknisille alusvaatteille, sisäkerroksille ja kosteutta siirtäville kerroksille, jotka ovat suoraan ihoa vasten.

Aine poistaa hajuja ja nopeuttaa vaatteiden kuivumisprosessia. Base Freshillä käsitellyillä vaatteilla on myös suurempi liankestävyys. Käyttö on helppoa, pese vaatteet ensin pesuaineella ja lisää Nikwax Base Freshiä huuhteluainelokeroon, kuten tavallista huuhteluainetta.

Nikwax-jälkihoitotuotteita käyttämällä saat pidettyä ulkoiluvarusteesi paremmassa kunnossa pidempään, ja tunnet olosi lämpimäksi, kuivaksi ja mukavaksi. Nikwax tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ekologisia. Tuotteet ovat vesipohjaisia, palamattomia ja turvallisia käyttää myös kotona. Ne eivät sisällä PFC-yhdisteitä, ponnekaasuja tai mitään haitallisia liuotinaineita. Tuotteet eivät myöskään vaadi erillistä lämpökäsittelyä.

Tekniset tiedot

Huuhteluaine teknisille alusvaatteille
Sopii synteettisille ja villaisille alusasuille
300 ml

Lue hoito-opas

Lisätietoja
ValmistajaNikwax
TuotenumeroD50
gtin5020716170106