Jetboil Joule 2,5L kaasukeitin

Huipputehokas, myös kylmällä

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 249,00 €

Special Price 224,00 €

ILMAINEN toimitus!


 

Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Postipaketti / automaatti


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset


Jetboil Joule 2,5L kaasukeitin

Yksityiskohdat

OUTDOOR INDUSTRY AWARD FOR INNOVATION -VOITTAJA!

Jetboil Joule Group Cooking System on markkinoiden nopein kaasukeitin ja tarjoaa helppokäyttöisenä pakettina erinomaisen suorituskyvyn myös kylmissä olosuhteissa. Kaikki osat pakkautuvat sisäkkäin. Monipolttoainekeittimien suorituskyky ja kaasukeittimen luotettavuus, helppous, pakattavuus ja siisteys samassa kokonaisuudessa. Soveltuu vaativille ulkoilijoille, sotilaskäyttöön, viranomaiskäyttöön ja useamman hengen retkikunnille. Joule on heti käyttövalmis, käyttäjän aikaa säästävä keitin, joka soveltuu veden lämmittämiseen, lumen sulattamiseen ja ruuan valmistukseen 1–5 henkilölle. Uudenlainen Jetboil Thermo-Regulate -vakiopainepoltin yhdistettynä uudentyyppiseen Liquid Feed Regulator -nesteensyöttö-, ja esilämmitysteknologiaan integroidulla kaasusäiliöllä säästää merkittävästi kaasua, tarjoaa tasaisen lämmön -12C asti (toimien senkin jälkeen jopa -18C asti) ja toimii tehokkaasti myös korkeassa ilmanalassa eikä vaadi lainkaan esilämmitystä tai muuta valmistelua ennen ruuanlaiton aloittamista.

Lämmönsiirtokapasiteetti 10 000 BTU (n. 2,9 kW!), jolla keitin keittää litran vettä vain 2 min 40 sek. Painonapilla toimiva sytytys. 2 L kattila FluxRing-lämmönsiirtopohjalla, taittuvalla lukkiutuvalla kahvalla ja eristävällä neopreenisuojuksella. Läpinäkyvä kansi, jonka ansiosta ruuan valmistumista voi tarkkailla. Paino 715 g. Mitat pakattuna: 165 mm x 203 mm. Kattila kova-anodisoitua alumiinia, josta ei irtoa ruokaan haitallisia aineita. Valmistusmaa USA. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Kaikki Jetboil-keittimet ovat ainoina markkinoilla yksittäin hiilimonoksiditestattuja. Katso ensimmäinen video: http://www.youtube.com/watch?v=Xe6SgR2UuKo

Yleisimpien valmistajien kaasut sopivat Jetboil polttimen EN417-mukaiseen standardikierteeseen. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään korkealuokkaisempia ja kustannustehokkaampia Jetboil Jetpower -seoskaasuja (ei sis.). Tähän keittimeen sopii 100 g ja 230 g säiliöt. 230 g Jetboil Jetpower -kaasusäiliöllisellä keittää jopa 24 litraa vettä Jetboil Joule keittimellä.

Suositellut lisävarusteet:
- Jetset Utensil Set -ruuanlaittovälinesetti teleskooppi (UTNSFS)
- CrunchIt -kaasusäiliön kierrätystyökalu (CRNCH)
- Jetpower-seoskaasu 100g (JETPWR-100)
- Jetpower-seoskaasu 230g (JETPWR-230)
- Maintenance Kit (MNT100)

Tutustu esittelyvideoon: http://www.youtube.com/watch?v=e4SzkdapAyw&feature=player_embedded

Lisätiedot

Tuotenumero JLE
Valmistaja Jetboil
Takuu / kuukautta 24