Tatonka Gear Bag, musta keikkalaukku 100 L

Tarjoushinta 76,00 € Normaalihinta 94,95 €
Varastossa
Tuotenumero
F115


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Tatonka Gear Bag 100 L on isokokoinen, hyvin pehmustettu varustekassi. Gear Bag soveltuu erityisen hyvin tilaa vieville laitteille ja varusteille. Erinomainen laukku esimerkiksi keikkakamoille, urheiluvarusteille tai leiritarvikkeille. Se pitää varusteet järjestyksessä, helposti saatavilla ja suojassa ulkopuolisilta kolhuilta. Vetoketjut pystyt lukitsemaan halutessasi pienellä lukolla (lukko ostettava erikseen).

Kestävä, pitkänmallinen ja kapea varustelaukku on kätevä pakata vaikka auton peräkonttiin. Tatonka Gear Bag on oivallinen valinta kun sinun ei tarvitse kantaa tavaroita pitkiä matkoja. Helppo pakata.

Siouxien kielellä Tatonka tarkoittaa biisonia. Alkuperäisamerikkalaisille biisoni on edelleen pyhä eläin. Se on luonnon, vapauden, erämaan ja voiman symboli. Tatonkan tuotteiden valmistuksessa käytetään vain huolellisesti testattuja turvallisia ja vahvoja materiaaleja, joten ne kestävät kovaa käyttöä ja erilaisia sääolosuhteita. Tatonkan tuotteet valmistetaan Tatonkan omilla, tarkkaan valvotuilla ”Open Factory” tehtailla Vietnamissa.

Tekniset tiedot

Kestävä varustelaukku
Hyvät pehmusteet
Tukevat kantokahvat
Tilavuus: 100L
Koko: 90 x 30 x 35 cm
Paino: 1,05 kg

Materiaali: Textreme 6.6 materiaali on kestävää 100% polyesteriä. Pinnoitettu säänkestävän viimeistelyn saavuttamiseksi.

Lisätietoja
ValmistajaTatonka
TuotenumeroF115
gtin4013236963366