Tatonka Hike Pack 27 Lime

Tarjoushinta 112,00 € Normaalihinta 139,95 €
Varastossa
Tuotenumero
F413


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Klassinen ylhäältä pakattava vaellusreppu erittäin mukavalla Frame Vent Carrying System - kantojärjestelmällä. Repussa on hengittävä verkkoselkämys, sekä hengittävät olkahihnat, jotka tuntuvat miellyttäviltä myös kesähelteillä. Tämä reppu sopiikin mainiosti kuumalla säällä vaeltamiseen ja retkeilyyn.

27 litran tilavuus, vetoketjutaskulla varustettu lantiovyö, erillinen kiinnitys vaellussauvoille, sadesuoja ja etutasku. Reppu on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista, ja siinä on PFC-vapaa viimeistely säänkestävyyden takaamiseksi. Vettähylkivää, erittäin hyvin kulutusta kestävää materiaalia.

Siouxien kielellä Tatonka tarkoittaa biisonia. Alkuperäisamerikkalaisille biisoni on edelleen pyhä eläin. Se on luonnon, vapauden, erämaan ja voiman symboli. Tatonkan tuotteiden valmistuksessa käytetään vain huolellisesti testattuja turvallisia ja vahvoja materiaaleja, joten ne kestävät kovaa käyttöä ja erilaisia sääolosuhteita. Tatonkan tuotteet valmistetaan Tatonkan omilla, tarkkaan valvotuilla ”Open Factory” tehtailla Vietnamissa.

Erinomainen retkireppu esimerkiksi viikonloppuretkelle.

Tekniset tiedot

Vaellusreppu
Koko: 50 x 27 x 15 cm
Paino tyhjänä: 1 kg
Tilavuus: 27 L

Materiaali: reTex 6.6 Eco, 100D Mini Honeycomb Eco

Lisätietoja
ValmistajaTatonka
TuotenumeroF413