Suunto 9 Baro White


Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 599,00 €

Special Price 499,00 €

ILMAINEN toimitus!


 

Ilmainen toimitus
yli 150€ tilauksissa!

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Postipaketti / automaatti


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset


Suunto 9 Baro White


Yksityiskohdat

Kun olet päättänyt saavuttaa tietyn tavoitteen tai osallistua seikkailuun, haluat varmistaa, että myös kellosi kestää. Jopa 120 tuntia jatkuvalla harjoittelun seurannalla varustettu Suunto 9 on tehty kestämään – kuten sinäkin! Vankka Suunto 9 on tehty pitkään, rankkaan harjoitteluun ja kilpailuun sekä extreme-seikkailuihin.

• Rannesykemittaus
• Barometri
• Akunkesto 25 tuntia Suoritus-tilassa, jopa 120 tuntia Ultra-tilassa
• Älykästä akkuteknologiaa ja mukautuvat latausmuistutukset
• Testattu äärimmilleen kovimmissa olosuhteissa
• FusedTrack™ parantaa reitti- ja matkaseurannan tarkkuutta
• Yli 80 urheilutilaa
• Vesitiivis 100 metriin

BAROMETRI

Kellossa on sisäinen paineanturi, joka mittaa ilmanpainetta ja tuottaa siihen perustuvia korkeusmittauksia Ilmanpaineeseen perustuva korkeus antaa tarkempia korkeus- ja nousu-/laskuarvoja yhdistämällä GPS-tiedot ilmapuntarista saatuihin korkeustietoihin (FusedAltiTM). Barometrilla varustettu kello voi näyttää myös muita barometrin mittaamia tietoja, kuten merenpinnan ilmanpaine, ja lisäksi siinä on myrskyvaroitus. Kello voi ajannäyttötilassa näyttää korkeustiedot kellotaululla.


EI HUOLTA AKUN LOPPUMISESTA

Kolme esimääriteltyä akkutilaa – Suoritus, Kestävyys ja Ultra – antavat tallennusaikaa 25 tunnista jopa 120 tuntiin, kun GPS-seuranta on käytössä. Aloittaessasi tallennuksen saat arvion siitä, kuinka kauan akku vielä kestää nykyistä tilaa käytettäessä. Jos varaus ei riitä, voit vaihtaa milloin tahansa toiseen tilaan.

Suunto 9 antaa liikuntahistoriasi perusteella älykkäitä muistutuksia, jotta varmasti lataat akun täyteen ennen seuraavaa ulkoilukertaa. Jos kello huomaa, että akku on vähissä harjoittelun aikana, se ehdottaa automaattisesti eri akkutilaan vaihtoa.


SUUNTO FUSEDTRACK™ SEURAA REITTIÄ JA MATKAA TARKEMMIN

Pitkissä ultrajuoksuissa akunkesto saattaa rajoittaa matkan ja reitin tarkkaa tallennusta, koska GPS kuluttaa akkua voimakkaasti. Suunnon ainutlaatuinen FusedTrack™-algoritmi parantaa reitti- ja matkaseurannan tarkkuutta yhdistämällä GPS- ja liikeanturitiedot. Näin akku kestää pitempään, koska GPS:n tehonkulutusta voidaan vähentää heikentämättä tarkkuutta merkittävästi.

TUHANSIA TESTITUNTEJA KOVIMMISSA OLOSUHTEISSA

"Seikkailu- tai kestävyyslajien harjoittelu- tai kilpailuvälineissä kiinnitän ensin huomiota kestävyyteen, koska tukevarakenteinen laite takaa, että voin keskittyä pelkästään harjoitteluun."
Mauricio Méndez Cruz, Suunto-triatleetti ja Xterra-maailmanmestari.

Suunto 9 on suunniteltu ja valmistettu täyttämään ammattiurheilijoiden vaatimukset. Suunnon oma testaustiimi ja urheilijat eri puolilla maailmaa ovat testanneet sen tuhansilla käyttötunneilla äärimmäisen kovissa oloissa – se on kumppani, johon voit luottaa kaikissa seikkailuissa!


JAA INTOHIMOSI SUUNTO-MOBIILISOVELLUKSELLA

Yhdistä Suunto 9 uuteen Suunto-mobiilisovellukseen, niin voit tallentaa kaikki seikkailusi ja seurata pitkäaikaistrendejä, kuten päivittäistä liikuntaa ja nukkumista. Jaa helposti suurimmat saavutuksesi ja pidä yhteyttä muihin sovellusyhteisön jäseniin.

Älykäs mobiiliyhteys pitää sinut päivittäisten asioiden tasalla kelloon tulevien saapuvien puhelujen hälytysten, viestien ja ilmoitusten avulla. Suunto-mobiilisovellus on saatavilla App Storesta ja Google Playsta.

TEKNISET TIEDOT

Mitat: 50 x 50 x 16.8 mm
Paino: 81 g
Kehän materiaali: Ruostumaton teräs
Lasin materiaali: Mineraalilasi
Kuoren materiaali: Lasikuituvahvisteista polyamidia
Rannekkeen materiaali: Silikoni

Pakkauksen sisältö:
Suunto 9 Baro, USB-kaapeli, pikaopas, takuutiedote

Lisätiedot

Tuotenumero SS050021000
GTIN 6417084500229
Valmistaja Suunto

VIDEO

  • Suunto 9 - The Long Run
  • How to train with pace zones
  • Suunto 9 - FusedTrack™ for more accurate track and distance