Stanley Stanley termospullo Classic 1.4L

Tarjoushinta 55,00 € Normaalihinta 64,90 €
Varastossa
Tuotenumero
B2
Book
Corsiva
Brush
Copper
Arial
Arial Bold


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

1.4 litran termospullosta riittää myös kavereille jaettavaksi. Juoma pysyy kuumana 40 tunnin ajan, joten pidemmälläkin retkellä voi nauttia höyryävää kahvia, teetä tai kaakaota. Kesähelteellä voit pakata pulloon kylmää juomaa, ja jääpalojen kanssa kylmyys säilyy jopa päiviä!

Stanleyn Classic-sarja on uudistunut. Yli vuosisadan aikana Stanleyn termokset ovat nähneet lukemattomia seikkailuita: ne ovat ikoninen osa työpäiviä ja ulkoiluretkiä. Uudistettu rakenne varmistaa että Stanleyn termostuotteet ovat osa arkea ja vapaa-aikaa vielä seuraavatkin sata vuotta.

Uusi Classic-sarja on nyt entistäkin kestävämpi. Astianpesukoneen kestävien termospullojen ulkomuodosta ei ole tingitty, vaan suurimmat muutokset on tehty pullojen sisärakenteeseen. Uudistuneen tyhjiöeristysrakenteen ansiosta termospullo kestää paremmin pudottelua ja osumia. Pullo säilyttää muotonsa, pysyy tiiviinä ja sisältö höyryävän kuumana.

Isompien pullojen muutokset ovat termospulloissa suurimpia, sillä 1,3 litran pullo on nyt 1,4 litran kokoinen, ja pitää juoman kuumana 40 tuntia entisen
28 tunnin sijaan. Isojen pullojen kahva on myös kokenut uudistuksen ja on nyt miellyttävämpi ja pitävämpi kädessä, sekä myös käytössä äänettömämpi. Lisäksi pullojen tippalukkoa on paranneltu.

  • Tilavuus: 1,4 l
  • Juoma kuumana: 40 h
  • Juoma kylmänä: 35 h
  • Paino tyhjänä: 0,94 kg
  • Mitat: 99 x 120 x 358 mm
  • Voidaan pestä astianpesukoneessa
Lisätietoja
ValmistajaStanley
TuotenumeroB2
gtin6939236347907