Smith´s Adjustable Manual Knife Sharpener

Tarjoushinta 46,00 € Normaalihinta 54,00 €
Varastossa
Tuotenumero
S114


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

KitchenIQ by Smith's -sarjan Adjustable Manual Knife Sharpener on ehdoton veitsenteroitin jokaiseen keittiöön. Teroittimessa on vertaansa vailla oleva tekniikka, jonka avulla voit teroittaa veitsen sen alkuperäiseen tehdaskulmaan. Käyttääksesi teroitinta, valitse oikea teroitusaukko veitsesi mukaan, haluamasi kulma ja vedä veitsi urien läpi useamman kerran. (Vetojen määrä riippuu veitsen terävyydestä.)

Vaihe 1. Käännä säätönuppia alaspäin oikeaan teroituskulmaan. Jos veitsen alkuperäistä tehdaskulmaa ei tunneta, noudata nupin ehdotettuja kulmia.
Vaihe 2. Sijoita veitsi sopivaan teroitusaukkoon 90 asteen kulmassa teroittimeen nähden. Suorille veitsille "coarse" ja veitsen viimeistelyyn "fine". Sahalaitaisille terille "serrated".
Vaihe 3. Vedä veitsen terää kohtalaisella paineella teroitusraon läpi (noin 6-12 vetoa veitsen vauriosta tai terävyydestä riippuen).
Vaihe 4. Testaa veitsen terävyys leikkaamalla paperia, tai viipaloimalla vihannes. Jos veitsi ei leikkaa esineen läpi helposti, toista teroitus.

Tekniset tiedot

Sopii erilaisille veitsille, suorille ja sahalaitaisille
Säädettävät teroituskulmat
Sekä karkea- että hienoteroitusaukot säätyvät samanaikaisesti valittuun kulmaan

Lisätietoja
ValmistajaSmith´s
TuotenumeroS114
gtin27925502655