Savotta Yleistasku S, vihreä

34 €
Ei varastossa
Tuotenumero
0109392


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit
Yleistaskuperheen pienin jäsen kulkee nimellä Savotta Yleistasku S. Uudet Yleistaskut pohjautuvat rakenteeltaan vanhaan kunnon SA taskumalliin eli Yleistasku, pieneen. Tilavuudeltaan S koko on litrainen ja rakenteeltaan eroaa Puolustusvoimien mallista etenkin laserleikatun mollekujaston ja tarrapaikan osalta. Yleistaskun sulku on toteutettu pahimpia roiskevesiä kestävällä kaksisuuntaisella reverse vetoketjulla, joiden alkupäihin on lisätty taskun käyttöä avustavat kiinnikelenkit. Päämateriaalina toimii kulutusta ja käyttöä kestävä PUR pinnoitettu 1000d Cordura. Taskun pohjassa on metallinen vedenpoistorengas. Yleistaskun sisäosassa on tilanjakaja, joka yltää noin taskun puoliväliin. Taskun sisällä tilanjakajan yläpuolella on mollerivistö, johon on näppärä kiinnittää talteen pikkutavaraa kuten kyniä. Tasku on edestä ja takaa vuorattu laserleikatulla mollekujastolla, joka on kevyttä ja kestävää. Taskun etupuolen yläosassa on kookas tarrapaikka.

Yleistaskun sisäosa on jaettua tilaa, joten taskun sisälle on mukava järjestellä pienempääkin tarviketta. Yleistasku S nielee sisäänsä esimerkiksi yhden ison 0,5 l tölkin, vedenkestävän muistion ja muutamia kyniä mollekujastoon kiinnitettynä. Yleistasku S on sopiva lisätasku esimerkiksi pienempien Jääkärituotteiden kylkiin taikka repun lantiovyölle. Tasku sopii kannettavaksi myös aivan tavalliseen vyöhön kiinnitettynä. Pienin Yleistasku on järkevä valinta, kun kaivataan kompaktia taskua monipuolisella sisäosalla ja ulkoisilla kiinnitysmahdollisuuksilla.

TEKNISET TIEDOT:
Ulkomitat: Korkeus: 18 cm, leveys: 11 cm, syvyys: 5 cm
Taskun tilavuus suljettuna: 1l
Materiaalit: 1000D Cordura PUR pinnoite
Pals kiinnitys: korkeus 4 riviä, leveys 2 riviä, kiinnikkeet 2 kpl 24 cm
Paino: 110 g
Väri: oliivinvihreä ja musta

TAKUU:
Tuotteella on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
The inside of the pocket is divided, which makes it easier to organise smaller items. The S-sized Mpp pocket can fit a large 0.5-litre soft drink can, a waterproof notebook and a few pens attached to the MOLLE grid. The pocket is a good addition to the side of the Jääkäri products or to the lap belt of a backpack. The pocket can also be worn on any ordinary belt. Our smallest Mpp pocket is a good choice when you need a compact pocket with a multi-purpose interior and fastening options on the outside.

TECHNICAL SPECIFICATIONS:
External dimensions: Height: 18 cm, width: 11 cm, depth: 5 cm
pocket capacity when closed: 1 l
Materials: PUR-coated 1000D Cordura
PALS fastening: height 4, width 2, attachments 2 pcs 24 cm
Weight: 110 g
Colour: olive green and black

WARRANTY AND GUARANTEE:
The product has a 2-year guarantee against material and manufacturing defects.
Lisätietoja
ValmistajaSavotta
Tuotenumero0109392
 1. Savotta Vaakatasku M, vihreä
  Savotta Vaakatasku M, vihreä
  Tarjoushinta 28,9 € Normaalihinta 34 €
 2. Savotta Vaakatasku M, musta
  Savotta Vaakatasku M, musta
  Tarjoushinta 28,9 € Normaalihinta 34 €
 3. Savotta Pystytasku M, musta 4 Litraa
  Savotta Pystytasku M, musta 4 Litraa
  Tarjoushinta 32,9 € Normaalihinta 39 €