Kaikki tilauskäsittely jatkuu meillä normaalisti, Posti ja Matkahuolto kuljettaa paketit myös normaalisti. Me minimoimme tartuntariskin kaikessa toiminnassamme.  
Lisätietoja • PostiMatkahuoltoPetzl Volt Wind valjaat L-XXL

Työasemointivaljas tuulivoima

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 439,00 €

Special Price 395,00 €

ILMAINEN toimitus!
Petzl tuotteiden toimitusaika: noin 1-5 työpäivää


Kaikki tilauskäsittely ja tavarantoimitukset jatkuvat normaalisti Postin ja Matkahuollon kautta.

 

Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Petzl Volt Wind valjaat L-XXL

Yksityiskohdat

Tuulivoimateollisuuden tarpeisiin suunnitellut putoamissuojain- ja työasemointivaljaat. Tämän mallin erityisominaisuudet: Tikasvaunun Ladder Climb kiinnityspiste joka siirtyy putoamistilanteessa ylös, kulumissuojapaneelit, MGO-koukkujen olkakiinnityspisteet pikalaukaisulla, uudenlaiset litteät Fast-pikasoljet, putoamisindikaattori, valjaan myötäisiksi taittuvat sivukiinnityspisteet ja istuimen kiinnitys- ja selkäsäilytysoptio.

Lantiovyön edessä olevaan Ladder Climb -kiinnityspisteeseen voi kiinnittää tikkaissa olevan putoamisen pysäyttävän kisko- tai vaijerijärjestelmän vaunun, jolloin eteneminen tikkaissa on mahdollisimman helppoa, mukavan tuntuista ja tehokasta: Paino jakautuu lantiovyöllä ja siten takaa ihanteellisen mukavuuden etenemisen aikana. Putoamistilanteessa kiinnityspiste liikkuu automaattisesti ylöspäin rintaa kohti, mikä takaa sen, että vartalo pysyy pystyasennossa putoamisen jälkeen. Kulumissuojapaneelit lantiovyön selkäpuolella sekä selkäpisteen alapuolella, mikä suojaa valjaita kulumiselta tuuliturbiinin sisällä liikuttaessa ja pidentää niiden käyttöikää. Lisävarusteena saatavalla Volt Seat istuimella työskentelymukavuus voidaan viedä erinomaiselle tasolle ja istuinta voidaan säilyttää lantiovyön selkäpuolella kun se ei ole käytössä.

EasyFit -muotoilu: Valjaat ovat nopeasti puettavissa niiden muodon säilyttävän liivin ansiosta. Automaattisesti lukkiutuvat Fast pikasoljet lantiovyössä ja jalkalenkeissä helpottavat valjaiden pukemista molemmat jalat maassa. Putoamisen pysäyttävät kiinnityspisteet rinnassa, lantiovyön edessä ja selässä. Työasemointipisteet lantiovyön sivuilla, jotka voi kääntää valjaan myötäisiksi, jotta ne eivät takerru mihinkään kun ne eivät ole käytössä.

Erittäin mukava valjasmalli kaikissa työvaiheissa: Valjaiden ergonominen muotoilu ja leveä, keskijäykkä lantiovyö takaavat miellyttävän istuvuuden koko työpäiväksi. Lantiovyö tukee lantiota erinomaisesti työasemointitilanteissa. Lisäksi valjaiden kevyt, hengittävä rakenne maksimoi ilman virtaamisen. Kaksi puolijäykkää varustelenkkiä työkalujen ja muiden varusteiden kiinnittämiseen: Lantiovyö on jätetty vapaaksi varustelenkeistä, jotta liikkuminen ahtaissa tiloissa olisi sujuvaa.

Ergonominen MGO-kiinnittimien kantomahdollisuus: Putoamisen pysäyttävissä Petzl Absorbica -liitosköysissä olevia MGO-kiinnittimiä voi kantaa kussakin olkahihnassa. Täten liitosköysi ei häiritse käyttäjän toimintaa, ja kiinnittimet pysyvät helposti ulottuvilla. Putoamistilanteessa MGO-kiinnitin irtoaa olkahihnan pidikkeen kanssa valjaista, jolloin liitosköyden nykäyksenvaimennin pääsee aukeamaan kuten sen kuuluu vaimentaen käyttäjään kohdistuvia nykäysvoimia.

Täyttää Euroopan CE EN361 ja EN358 standardien vaatimukset ja on lisäksi EAC sertifioitu Euraasian vaatimuksien mukaisesti. Max elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Saatavilla kolme kokoa:
0-koko (XXS-S): Lantiovyön pituus: 65-80 cm. Jalkalenkkien pituus: 44-59 cm. Käyttäjän pituus: 160-180 cm. Paino: 2055 g.
1-koko (S-L): Lantiovyön pituus: 70-93 cm. Jalkalenkkien pituus: 47-62 cm. Käyttäjän pituus: 165-185 cm. Paino: 2100 g.
2-koko (L-XXL): Lantiovyön pituus: 83-120 cm. Jalkalenkkien pituus: 50-65 cm. Käyttäjän pituus: 175-200 cm. Paino: 2180 g.

Lisävarusteet:
Volt Seat istuin (C72100)
Caritool työkalukiinnitin (P42)
Caritool L työkalukiinnitin (P42 L)
Toolbag S työkalupussi 2,5L (S47Y S)
Toolbag L työkalupussi 5L (S47Y L)

Lisätiedot

Tuotenumero C72WFA 2
GTIN 3342540103672
Valmistaja Petzl
Takuu / kuukautta 36