Petzl Vizir Alveo ja Vertex kypäriin

Silmä&kasvosuojus työkäyttöön

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 67,90 €

Special Price 63,90 €

• Toimituskulut alk. 6,90€
• Yli 150€ tilauksissa ilmainen toimitusValtuutettu jälleenmyyjä
Täysi takuu ja huolto

Ilmainen toimitus
yli 150 € tilauksissa!

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto

Toimitustavat
Posti / Matkahuolto / Siwa
R-Kioski / Valintatalo

Maksutavat
• Pankkimaksu
• Pankki- ja luottokortit
• Lasku ja Osamaksu
• Mobilepay, Pivo
• Yrityslasku

Petzl Vizir Alveo ja Vertex kypäriin

Yksityiskohdat

Petzl Alveo ja Petzl Vertex työkypäriin täydellisesti istuva silmien- ja kasvojensuojain, joka suojaa erinomaisesti mekaanisilta vaaroilta. Soveltuu mm. korkean paikan työskentelyyn, rakennustyöhön, hiontaan, metalliteollisuudelle, arboristeille jne. Erittäin tehokas naarmuuntumisenesto sekä huurtumaton, laadukas ja pitkäikäinen luokka 1 optiikka soveltuen miellyttävään pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseen käyttöön. Kirkas linssi ja kaareva muotoilu tarjoavat laajan näkökentän.

Helppo asentaa kypäristä valmiiksi löytyviin kiinnitysreikiin. Sisältää kiinnitysruuvit. Kaksi asentoa: Nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas silmien eteen työasentoon. Paino 65 g. Täyttää CE EN 166 luokka 1 tyyppi B standardin vaatimukset (suoja suurella nopeudella lentäviä pieniä kappaleita vastaan: energialuokka B = iskeytymisnopeus 120 m/s). ANSI-ISEA Z87.1-2010. CSA Z94.3-07 luokka 1. Käyttölämpötila -30C - + 50C. Maksimielinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Vizirin käyttö samanaikaisesti otsavalaisimen kanssa:
Tapa 1: Viziriä voidaan liikuttaa kypärässä ylös ja alas samanaikaisesti kun otsavalaisin on kiinnitettynä kypärään ja käytössä, kunhan kypärän päälle on liimattu PixAdapt E78005 (Pixa-valaisinsarjalle) tai Adapt Kit Tikka-Zipka E93001 (Tikka-valaisinsarjalle) kypäräkiinnityslevy.
Tapa 2: Vizirin käyttö työasennossa alhaalla on mahdollista samanaikaisesti kypärän etukoloon kiinnitetyn valaisimen kanssa sekä kypärän otsavalaisinkiinnikkeisiin pannalla kiinnitetyn valaisimen kanssa. Valaisin voidaan helposti irrottaa kypärän etukiinnikkeestä kun visiiri halutaan nostaa ylös.

Yhteensopivuus:
Petzl Alveo Best - ultrakevyt suojakypärä korkeanpaikantyöskentelyyn
Petzl Alveo Vent - ultrakevyt, tuuletettu suojakypärä korkeanpaikantyöskentelyyn
Petzl Vertex Best - suojakypärä korkeanpaikantyöskentelyyn (mallit 4/2011 alkaen)
Petzl Vertex ST - suojakypärä teollisuuskäyttöön (mallit 3/2011 alkaen)
Petzl Vertex Vent - tuuletettu suojakypärä korkeanpaikantyöskentelyyn (mallit 4/2011 alkaen)
Vizir ei sovellu ennen 4/2011 hankittuihin aiempiin Petzl Vertex kypäriin. Tunnistat yhteensopivat kypärät siitä että niissä on sivuilla kiinnitysreiät Vizirille ja säätöruuvit ohimoilla, aiemmissa yhteensopimattomissa säätöruuvi oli niskassa.

Suositeltavat ylläpitotuotteet:
- Bollé Safety Puhdistusliina esikostutettu, tuotekoodi B100 (Snro 6336034)
- Petzl Anti-Fog Spray huurtumisenestosuihke, tuotekoodi A13 (Snro 6313918)
- Bollé Safety Bagweld kuljetuspussi Vizir+kypärä -yhdistelmälle, tuotekoodi BAGWELD (Snro 6336033)

Valtioneuvoston asetus (205/2009) rakennustyön turvallisuudesta, 13 luku 71§: "Rakennustyömaalla on käytettävä suojakypärää. Tarvittaessa kypärä on varustettava alushupulla. Rakennustyössä on käytettävä työn ja työolosuhteiden edellyttämää henkilökohtaista silmien suojausta. Työnantajan on annettava työntekijöille käyttöön suojalasit niissä töissä, joissa on merkittävä silmätapaturmanvaara." Suosittelemme kypärien kanssa käytettäväksi Aclima Balaklava kypärähuppuja.

Tutustu myös tummennettuun malliin Vizir Shadow (A15AS).

Lisätiedot

Tuotekoodi A15A
GTIN 3342540095076
Valmistaja Petzl
Takuu / kuukautta 36
Petzl Vizir Alveo ja Vertex kypäriin