Petzl Trac Plus taljarulla

sis. integroidun sulkurenkaan

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaali hinta: 179,90 €

Special Price 161,00 €

ILMAINEN toimitus!
Lähetä viesti kun tämä tuote on varastossa!


Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.
96% tilauksista lähetetään 24h tilauksesta. Myös lasermerkatut tuotteet!


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Petzl Trac Plus taljarulla

Yksityiskohdat

Tuplakuulalaakeroitu väkipyörä pitkillä köysi- ja vaijeriradoilla liikkumiseen. Varustettu integroidulla, ensikertalaisellekin helppokäyttöisellä ja turvallisella Vertigo WireLock sulkurenkaalla. Uusi elämyspuisto-ohjaajien työskentelyä tehostamaan suunniteltu malli, jossa liitosköyden (esim. Petzl Joko-I) kiinnittäminen on helppoa ja pudottamisen mahdollisuus on eliminoitu. Yläpinnassa kaksi pidikettä rakenteissa etenemiseen tarkoitetun Y-liitosköyden (esim. Petzl Joko-Y) sulkurenkaille, jolloin sulkurenkaiden kuluminen vaijeriradoilla liikuttaessa on ehkäisty. Kyljessä Datamatrix –yksilöintikoodi, jonka ansiosta varusteinventaarit ja ylläpito on kustannustehokasta.

Voidaan asentaa köyteen tai vaijeriin joka kohdassa. Uuden muotoilun ansiosta taljapyörä pysyy erinomaisesti radalla ja sormien suojaamiseen myös klippaamistilanteessa on kiinnitetty erityishuomiota.

Kulutuskestoa parannettu merkittävästi, jolloin kustannustehokkuus ja turvallisuus paranee. Materiaalit uudistettu laajan tutkimusprojektin seurauksena, jossa perehdyttiin erityisesti materiaalien väsymiseen ratojen värähtelyn seurauksena intensiivisessä käytössä. Sulkurengas voidaan vaihtaa, tämä on oleellinen ominaisuus kävijämäärältään vilkkaissa kohteissa joissa varusteet on kovalla kulutuksella. Uusi kulutuskestoltaan parannettu kappale, joka pitää sulkurenkaan paikoillaan. Suljettu tupla-kuulalaakerointi jonka ansiosta kitka on pieni kaiken painoisilla käyttäjillä, käyttöikä erityisesti pitkillä vaijeriradoilla käytettäessä on yksirivistä laakerointia pidempi ja pidemmän jänteen budjetointi helpompaa. Soveltuu käytettäväksi 9-13 mm halkaisijaltaan olevien ydinköysien ja vaijerien kanssa. Suositeltu radan maksimipituus: 200 m. Suositeltu maksiminopeus 20 m/s, HUOM! Trac Plus ei tuplalaakeroinnin takia saavuta välttämättä yhtä korkeaa huippunopeutta kuin Trac. Materiaalit: ruostumaton teräs. 7075 alumiini, nylon. CE EN12278. Paino: 405 g. Max elinikä rajoittamaton.

Vaihtosulkurengas: Vertigo WreLock (M40A WLB)
Suosittelemme Trac taljapyörän liittämistä valjaaseen (esim. Petzl Panji:in) tarkoitukseen suunnitellulla Petzl Joko-I liitosköydellä.

Lisätiedot

Tuotenumero P024AA00
GTIN 3342540818538
Valmistaja Petzl