Petzl STRATO® HI-VIZ

Tarjoushinta 43,00 € Normaali hinta 85,00 €
Ei varastossa
Tuotenumero
A020CA00
Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit


Maksutavat

STRATO® HI-VIZ
Kevyt korkean näkyvyyden kypärä
STRATO-kypärä on erittäin kevyt ja mukava CENTERFIT- ja FLIP&FIT-järjestelmien ansiosta, jotka takaavat, että kypärä istuu tukevasti päähän. Säädettävän vahvuinen leukahihna tekee siitä ihanteellisen sekä korkealla että maassa tehtävään työhön. Tuulettamaton ulkokuori suojaa sähkövaaroilta, sulan metallin roiskeilta ja liekeiltä. Petzl-otsalampun, kuulosuojainten ja useiden lisävarusteiden integrointimahdollisuuden ansiosta kypärä on täysin modulaarinen ja täyttää näin ammattilaisten erityiset lisätarpeet. Huippunäkyvyysversiossa on fluoresoiva ulkokuori, jossa on fosforisoivia klipsejä ja heijastavia nauhoja, jotta työntekijä näkyisi optimaalisesti päivällä tai yöllä.
Yksityiskohtainen kuvaus

Kevyt ja mukava muotoilu:
- EPP:stä (paisutettu polypropeeni) ja EPS:stä (paisutettu polystyreeni) valmistettu vuori keventää painoa.
- CENTERFIT-ominaisuus mahdollistaa kypärän täydellisen keskittämisen päähän kahden sivusäätöpyörän ansiosta.
- FLIP&FIT-järjestelmän ansiosta pääpanta voidaan asettaa ala-asentoon, mikä takaa, että kypärä istuu tukevasti päähän. Järjestelmä taittuu kuoren sisään helppoa säilytystä ja kuljetusta varten.
- Mukana on vaihdettava imukykyinen vaahtomuovi
Suojaus suunniteltu korkealla ja maassa tehtävään työhön, päivällä tai yöllä:
- DUAL-leukahihnan avulla työntekijä voi säätää leukahihnan voimakkuutta kypärän mukauttamiseksi erilaisiin ympäristöihin: työskentely korkealla (EN 12492) tai maassa (EN 397). Kiinnikkeessä on kaksi asentoa, jotka vastaavat näitä kahta käyttötarkoitusta: korkea lujuus, joka rajoittaa kypärän putoamisen vaaraa putoamisen aikana, ja matala lujuus, joka rajoittaa kuristumisvaaraa, jos kypärä tarttuu kypärään käyttäjän ollessa maassa.
- iskunvaimennus, joka saavutetaan vuorin muodonmuutoksen avulla.
- suojaus sähkövaaroja, sulan metallin roiskeita ja liekkejä vastaan tuulettamattoman ulkokuoren ansiosta.
- fluoresoiva ulkokuori, jossa on fosforisoivia klipsejä ja heijastavia nauhoja, jotta työntekijä näkyisi optimaalisesti päivällä ja yöllä.
Lisätietoja
TuotemerkkiPetzl
TuotenumeroA020CA00