Petzl Sitta valjas oranssi L

Premium high-end. PERFORMANCE

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 188,90 €

Special Price 170,00 €

ILMAINEN toimitus!
Petzl tuotteiden toimitusaika: noin 1-5 työpäivää


Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Petzl Sitta valjas oranssi L

Yksityiskohdat

Petzl PERFORMANCE-sarjan ultrakevyet high-end kiipeilyvaljaat kiinteillä jalkalenkeillä. Tämä ultimaattinen slim fit malli on tarkoitettu experteille, ammattikiipeilijöille ja intensiiviseen käyttöön, tai niille jotka haluavat vain parasta ja täydellisen liikkumisen vapauden niin kiipeilyyn kuin kävelemiseen. Kyseessä on malli, johon on koottu kaikki Petzlin osaaminen sporttikiipeilyvaljaista.

Soveltuu kaikenlaisiin olosuhteisiin, erityisen hyvin high-end sporttikiipeilyyn ja vuorikiipeilyyn. WIREFRAME rakenne: Spectra Dyneemakuidut lantiovyössä ja jalkalenkeissä jakavat kehoon kohdistuvan paineen ideaalisesti tarjoten uudenlaisen käyttömukavuuskokemuksen. Valjas mahtuu pieneen tilaan, ja on litteä, tyyliltään puhdas ja äärimmäisen kevyt, mutta tarjoaa silti poikkeuksellisen mukavuuden näin kevyeksi valjaaksi. Lämpömuokatussa laserleikatussa pehmusteessa yhdistyvät kuidut pehmusteeseen ilman saumoja, joten lantiovyö ja jalkalenkit eivät muodosta kehoon lainkaan painepisteitä kuten perinteiset pehmustetut valjaat.

Oranssi-harmaa värimaailma on suunniteltu muodostamaan yhtenevä kokonaisuus seuraavien Petzl varusteiden kanssa: Saka mankkapussin (S39AO), Sirocco kiipeilykypärän (A73), Reverso4 varmistuslaitteen (D17 C), Ange Finesse jatkojen (M57P 10), Ergo jäähakun (U22 2) ja Paso Guide (R22B) sekä Volta (R35AN) kiipeilyköysien kanssa.

Lantiovyössä on uudenlainen itsestään lukkiutuva takoalumiininen HD DoubleBack- pikasäätösolki, joka on täsmällinen ja nopea säätää yhdellä kädellä. Kiinnityspisteet valmistettu 100% Dyneemasta parhaan kulutuskeston saavuttamiseksi köyttä vastaan. Tässä valjaassa yhdistyvät käyttömukavuus, keveys, kulutuskestävyys ja erinomainen hengittävyys.

4 varustelenkkiä, joista takaosan lenkit on joustavia niin että ne toimivat hyvin myös repun kanssa samaan aikaan. Etupuolen lenkeissä varusteiden jakaja, joka on irrotettavissa. Lenkki taljausköydelle, sekä kaksi paikkaa Caritool- varustepidikkeelle. CE EN12277 tyyppi C ja UIAA. Max elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Valmistettu Bluesign sertifioiduista ympäristöystävällisistä materiaaleista. Valmistusprosessissa on pyritty minimoimaan ilmaan ja veteen kohdistuvat ympäristövaikutukset sekä maksimoimaan käyttäjän turvallisuus sekä hygieniataso.

Saatavilla kolme kokoa:
S: Lantiovyön pituus: 71-77 cm. Jalkalenkkien pituus: 48-58 cm. Paino: 230 g.
M: Lantiovyön pituus: 77-84 cm. Jalkalenkkien pituus: 52-62 cm. Paino: 250 g.
L: Lantiovyön pituus: 84-92 cm. Jalkalenkkien pituus: 55-65 cm. Paino: 270 g.

Lisävarusteet: Petzl Caritool (P42).

Lisätiedot

Tuotenumero C10AO L
GTIN 3342540101432
Valmistaja Petzl