Petzl Liitosköysipakkaus Grillon20m

Elämänlanka.Ankkuri.Liitosköys

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaali hinta: 409,00 €

Special Price 368,00 €

ILMAINEN toimitus!
Lähetä viesti kun tämä tuote on varastossa!


Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Petzl Liitosköysipakkaus Grillon20m

Yksityiskohdat

Valmis pakkaus, jossa työkäyttöön kaikki tarvittava 20 metrisen elämänlangan, säädettävän liitosköyden, tilapäisen ankkuripisteen tai hätälaskeutumisjärjestelmän tekemiseen. Toimitetaan laatikossa, joka toimii myynti- kuljetus- sekä säilytyspakkauksena ja suojaa varusteita UV-säteiltä, lialta ja vaurioilta.

Toimitukseen kuuluu:
1 kpl: L052AA06 Grillon 20 m säädettävä liitosköysi
2 kpl: M34A TL Am'D TriactLock sulkurengas
1 kpl: M093AA00 Captiv asemointitanko
2 kpl: C40A 150 Anneau 150cm ankkurinauhalenkki
2 kpl: C45 N Protec köysisuoja hakakiinnityksellä
1 kpl: 3508390 Säilytyslaatikko 14 L

Maksimielinikä: Köysi ja nauhalenkit 10 vuotta, säätölaite, lukkosulkurenkaat ja köysisuojus rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Pakkaukseen liittyvä työturvallisuuskoulutus: Kattotyökoulutus syventävä 3 h. Tuotekoodi: VD7916AT (Snro 6433027)

Katso videot:
Grillon liitosköytenä ja työasemointiköytenä: https://www.youtube.com/watch?v=o5TT8mKUWV4
Grillon elämänlankana: http://www.youtube.com/watch?v=6DeIWh51u4w&feature=youtu.be
Grillon tilapäisenä ankkuripisteenä: http://www.youtube.com/watch?v=QmXQ14Kiy2U&feature=youtu.be

Lisätietoja:
Petzl Grillon liitosköysi:
Grillon on helposti säädettävä monikäyttöinen liitosköysi työkäyttöön. Soveltuu esim. kattotyöhön putoamisen ennaltaehkäisemiseen tai elämänlangan nopeaan rakentamiseen, jolloin voidaan luoda väliaikaisia turvallisia kulkuteitä ja varmistuslinjoja.
Kevyt ja kulutuskestävä. Automaattisesti lukkiutuva kitkasäätölaite mahdollistaa köyden pidentämisen ja lyhentämisen myös kuormituksen alaisena, näin Grilloniin nojautuen voidaan työskennellä turvallisesti (esim. rännejä puhdistettaessa) ja säätää aina paras mahdollinen työasento. Säätölaitteessa esiin käännettävä kahva, joka mahdollistaa käyttämisen myös laskeutumislaitteena. Säätölaite tekee Grillonista käyttökelpoisen myös taljajärjestelmiä rakennettaessa ja mahdollistaa siten myös mm. käyttäjän nostamisen sekä käyttäjän itse nousemisen köydellä ylöspäin. CE EN358, EN 795 C. Köysi vaihdettavissa esim. määräaikaistarkastuksen yhteydessä. Paino: 1455 g.

Am’D TriactLock lukkosulkurengas:
D-mallinen asymmetrinen automaattilukitteinen alumiinisulkurengas 24 mm portin avaumalla. Virhekäytön minimoiva Triact-Lock (työnnä-käännä-avaa) automaattilukitus, jonka ansiosta portti ei voi unohtua lukitsematta. D on paras mahdollinen muoto käytettäväksi Petzl Grillon säätölaitteen ja muiden metallilaitteiden kanssa, joissa on ohut kiinnitysalue. Patentoitu KeyLock portti on sileä ja ehkäisee varusteiden tarrautumisen (jota tapahtuu normaalin koukkumaisen portin kanssa).
Murtolujuudet: pituussuuntaan 27 kN, porttia vasten 8 kN, pituussuuntaan portti avoimena 8 kN. CE EN362, EN12275, EAC, NFPA 1983. Paino: 75 g.

Captiv asemointitanko:
Sulkurenkaan asemointitanko, joka liitetään Petzl Am’D lukkosulkurenkaaseen. Pitää sulkurenkaan oikeassa asennossa pituussuuntaan kuormitettuna, vähentää kääntymisen mahdollisuutta ja pitää sulkurenkaan kiinni laitteessa tai liitosköydessä, jolloin varusteiden käyttöönotto on nopeaa, turvallista ja selkeää.

Anneau nauhalenkki:
150 cm punainen ommeltu ankkurinauhalenkki. Kulutuskestävä malli, joka soveltuu mm. tilapäisen ankkuripisteen rakentamiseen ja ankkuripisteen saamiseen helpompaan paikkaan. CE EN566, EN795 B, EAC ja UIAA. Minimimurtolujuus 22 kN. Materiaali: polyester. Nauhan leveys: 20 mm. Paino: 135 g.

Protec köysisuoja:
Erittäin kulutuskestävästä materiaalista valmistettu köysisuoja työkäyttöön. Soveltuu mm. laskeutumisköysien suojaamiseen työmaalla ja kalliota vasten. Suoja voidaan asettaa köyden päälle joka kohdasta: Se avataan, asetetaan köyden ympärille ja suljetaan tarranauhalla. Päädyssä metallista valmistettu nopeakäyttöinen pidike, jolla suoja pysyy köydessä halutussa kohdassa. Pituus: 56 cm. Paino: 95 g.

Lisätiedot

Tuotenumero PP5GT20
GTIN 6430023641043
Valmistaja Petzl