Petzl MGO Open 60 kiinnitin

Suuri 63mm avauma. Avattava

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 106,90 €

Special Price 96,00 €

Petzl tuotteiden toimitusaika: noin 1-5 työpäivää


Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Petzl MGO Open 60 kiinnitin

Yksityiskohdat

Automaattisesti lukkiutuva kiinnitin suurella 63 mm portin avaumalla ja avattavalla kiinnityspisteellä. Soveltuu mm. työvaljaisiin liitetyn liitosköyden kiinnittämiseen ankkuripisteeseen: Suuriin metallirakenteisiin, rakennustelineisiin tai halkaisijaltaan suuriin vaijereihin ja tankoihin. Paksuillakin käsineillä sujuvasti toimiva alumiininen malli, joka mahdollistaa tehokkaan liikkumisen rakenteissa ja tikkaissa.

Työkalulla avattava kiinnityspiste mahdollistaa puolikiinteän asentamisen suoraan erilaisiin liitosköysiin ilman sulkurengasta välissä. Näin kokonaisuudesta saadaan myös lyhyempi ja kevyempi. Mikäli liitosköysi vahingoittuu tai sen enimmäiskäyttöikä tulee täyteen, MGO Open 60 kiinnitintä voi vielä käyttää uudessa liitoköydessä. Suositeltava malli esim. Beal Dynapro, Petzl Absorbica, Petzl Jane, Petzl Grillon liitosköysiin ja Ikar turvatarraimiin. Ergonominen lukituksenavauskädensija, jonka ansiosta irrottaminen on nopeaa ja liikkuminen rakenteissa helppoa.

Murtolujuus: Portti kiinni 23 kN, portti avattuna 23 kN. Kiinnityspisteen portti avataan ja suljetaan toimitukseen kuuluvalla 3 mm kuusiokoloavaimella. Tiivisterenkaiden ansiosta ruuvilukitetta ei tarvita. Kiinnityspisteen portin avauma 15 mm. Kiinnityspisteeseen mahtuu jopa 25 mm leveä liitosköyden pää. Pidentää putoamisen pysäyttävää järjestelmää liitosköyden päässä kokonaisuudessaan vain 22,5 cm. Kokonaispituus 26 cm. Täyttää Euroopan CE EN362 standardin vaatimukset ja on lisäksi EAC sertifioitu Euraasian vaatimuksien mukaisesti. Paino: 480 g. Maksimielinikä rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Tietoa tuotteen nimestä: MGO tulee sanoista Maillon Grande Ouverture (= kiinnitin suurella avaumalla)

Lisätiedot

Tuotenumero MGOO 60
GTIN 3342540103740
Valmistaja Petzl