ILMAINEN TOIMITUS KAIKISSA TILAUKSISSA - Matkahuollon Bussipaketti toimii normaalisti. 
Matkahuolto kuljettaa paketit normaalisti tälläkin viikolla, myös lakon ja mahdollisten tukilakkojen aikana. Postin pakettiliikenteessä osa kulkee normaalisti, mutta jossakin lähetyksissä voi olla viiveitä.Petzl Jag Rescue Kit pelastuspk 60m

Valmis pelastuspakkaus

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaali hinta: 889,00 €

Special Price 800,00 €

ILMAINEN toimitus!
Lähetä viesti kun tämä tuote on varastossa!


Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.
96% tilauksista lähetetään 24h tilauksesta. Myös lasermerkatut tuotteet!


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Petzl Jag Rescue Kit pelastuspk 60m

Yksityiskohdat

Käyttövalmis kaksisuuntainen pelastuspakkaus, joka on aina valmiina nopeaan toimintaan. Suunniteltu putoamissuojaimen varaan pudonneen henkilön helppoon irrottamiseen ja laskemiseen. Helppokäyttöisyyden ansiosta soveltuu sekä työmaalle työparin pelastamiseen että pelastuslaitosten tarpeisiin. Kevyt ja säkin olkaviilekkeiden ansiosta helposti mukana kuljetettava pakkaus on valmiiksi kasattu, ja punaisen värin ansiosta sen erottaa selkeästi muista varusteista. Sisältö: JAG SYSTEM -taljajärjestelmä, RING OPEN portillinen rengas, I'D S laskeutumislaite, CONNEXION FIXE 150 cm ankkurinauha, AM’D TriactLock lukkosulkurengas automaattilukituksella x 2, BUCKET 25 L varustereppu punainen, AXIS 11 mm köysi kahdella ommellulla päätöslenkillä. Saatavilla kolmea köyden pituutta: 30 m (4,3 kg), 60 m (6,6 kg) ja 120 m (11,3 kg).

Jag Rescue Kit voidaan kiinnittää joko yläankkuripisteeseen = avustamaton evakuointi (uhri on tajuissaan, häntä ei tarvitse valvoa, eikä evakuointitapa ole vapaasti roikkuen suoritettava), tai sen Petzl I’D S:ää voidaan käyttää uhrin luo laskeutuvan pelastajan laskeutumislaitteena = avustettu evakuointi (jolloin uhri kiinnitetään I’D:hen kiinnitetyn Jag System taljan toiseen päähän, ja uhria voidaan suojata laskeutumisen aikana ja loitontaa rakenteista).

Uhrin nostaminen:
Taljapakkauksen tarjoama mekaaninen 4:1-etu ja erinomainen väkipyörätehokkuus mahdollistavat käyttäjän rasituksen jakamisen neljällä, kun uhria nostetaan tämän vapauttamiseksi liitosköydestään. Esimerkiksi nykäyksenvaimentimen varassa roikkuvan uhrin irrottaminen on lyhyen noston jälkeen helppoa. Suojatun kuulalaakeroinnin ansiosta järjestelmän kokonaishyötysuhde on suuri. Jag System taljan notkea suojasukka eliminoi taljaköyden sotkeutumisriskin. Erittäin kompakti rakenne Ring Open renkaan kanssa mahdollistaa käytön myös silloin kun etäisyys ankkuriin on hyvin lyhyt (esim. ahtaissa tiloissa, säiliön päällä, kolmijalan kanssa jne.). Taljauspääty on heti tunnistettavissa päällyksen keltaisen värin ansiosta. Suojasukan päätyhiha ja Axis köyden päätöslenkin suojus pitävät sulkurenkaat paikoillaan ja oikeissa asennoissa, mikä helpottaa niiden klippaamista.

Uhrin laskeminen:
I'D S -laskeutumislaitteen ergonomisen kahvan ansiosta käyttäjä pystyy helposti kontrolloimaan köyden nopeutta pelastuksen aikana.

Enimmäistyökuorma Jag Rescue Kit kokonaisuudelle: 2 kN. Sarjan yksittäisten osien enimmäistyökuorman osalta tutustu käyttöohjeisiin. Maksimi nostomatka Jag Systemin kertanostolla 56 cm. Testattu yksittäin. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Maksimi elinikä: Metallituotteilla rajoittamaton, kuitutuotteilla 10 vuotta.

ietoa lainsäädännöstä:
Työturvallisuuslaki 45§ Pelastusvälineet: ”Työpaikka on työolosuhteiden niin edellyttäessä varustettava tarpeellisilla pelastautumislaitteilla. Työntekijöille on annettava tarpeelliset ohjeet laitteiden ja välineiden käytöstä.”

Valtioneuvoston asetus rakennustyön turvallisuudesta tarkentaa Työturvallisuuslakia: 78§ Erityismääräykset köysien varassa työskentelyssä ja liikkumisessa kohta 6: ”Työntekijälle on annettava työskentelyn edellyttämä asianmukainen erityinen opastus ja ohjeet, joihin sisältyvät erityisesti tiedot pelastusmenetelmistä; lisäksi on varmistettava, että työ osataan ohjeiden ja kirjallisten suunnitelmien mukaisesti.”

Pakkaukseen liittyvät työturvallisuuskoulutukset:
Pelastuskoulutus perus 3h. Tuotekoodi: VD6928BT (Snro 6433026)
Pelastuskoulutus syventävä 3h. Tuotekoodi: VD7928AT (Snro 6433033)
Sekä kaikki toimialakohtaiset koulutukset.

Lisätiedot

Tuotenumero K90060
GTIN 3342540104099
Valmistaja Petzl