Petzl ID S laskeutumislaite musta

10-11,5 mm köysille. EU-ANSI

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 295,00 €

Special Price 265,00 €

ILMAINEN toimitus!


Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.
96% tilauksista lähetetään 24h tilauksesta. Myös lasermerkatut tuotteet!


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Petzl ID S laskeutumislaite musta

Yksityiskohdat

Automaattisesti lukkiutuva laskeutumis- ja varmistuslaite virhekäytönestotoiminnoilla. Musta versio, suunniteltu taktiseen käyttöön. Tuote soveltuu käytettäväksi 10-11.5 mm halkaisijaltaan olevien standardien EN1891 ja EN 892 mukaisten ydinköysien kanssa. Aukeavassa sivulevyssä olevan turvasalvan ansiosta tuotetta ei tarvitse irroittaa valjaasta köyden asentamisen aikana. Laitetta kuormitettaessa köysi lukittuu automaattisesti. Laitteen kahvaa kääntämällä kitka pienenee ja köysi alkaa liikkua (nopeutta tulee kontrolloida kädellä köyden vapaasta päästä). Käännettäessä kahvaa liian suurella voimalla laite lukitsee köyden automaattisesti (=Anti-panic-toiminto). Kuormituksen poistuessa köysi vapautuu, jolloin köyttä voidaan liikuttaa vapaasti molempiin suuntiin. Köysi voidaan turvalukita kääntämällä laitteen kahva lukitusasentoon (=työasento). Laitteessa oleva virhekäytönestosalpa estää laskeutumisen mikäli köysi asennetaan laitteeseen väärin päin. Soveltuu käytettäväksi myös osana taljajärjestelmiä. Sertifioitu eurooppalaisten CE EN341 tyyppi A, EN12841 tyyppi C, sekä amerikkalaisten ANSI Z359.4-2013 Multiple Use ja NFPA 1983 Light Use standardien mukaisesti. Paino: 530 g. Testattu yksittäin. Maksimielinikä rajoittamaton.

UUDET OMINAISUUDET:
- Uusi monitoimikahva: Päässä on vapautusnuppi joka vapauttaa köyden liikuttaessa tasaisella tai loivalla tasolla. Helpottaa katoilla liikkumista merkittävästi ja nopeuttaa köyden säätämistä.
- Pelastuspakkausmahdollisuus: Sivulevyyn on lisätty paikka lukitusruuville. Mikäli IDtä käytetään osana (sinetöityä) pelastuspakkausta, voidaan se asentaa valmiiksi köyteen ja lukitusruuvilla varmistaa että tuote on paketissa asennettuna köysi oikein päin. Vähentää virhemahdollisuutta pelastautumistilanteessa.
- Uusi virhekäytön estosalpa: Tarrainsalpa joka lukitsee köyden mikäli sen asentaa vahingossa väärin päin on muotoiltu uudelleen. Tarrautuminen köyden vapaaseen päähän on minimoitu ja käyttömukavuutta näin parannettu oleellisesti. Salpaa voidaan myös käyttää tilapäisesti taljajärjestelmissä ja lyhyissä nousuissa (yhdessä ASCENSION nousukahvan ja FOOTAPE jalkalenkin kanssa).

Lisätiedot

Tuotenumero D200SN
GTIN 3342540079366
Valmistaja Petzl