TOIMITUSAJAT - Postin lakko vaikuttaa lähinnä kirjepostiin. Me lähetämme kaikki tuotteet paketteina. Voit valita myös Matkahuollon bussipaketin tai Lähellä-paketin. Mahdolliset tukilakkotoimenpiteet eivät koske Matkahuollon kuljetuksia, eikä vaikuta kotimaan postipakettien maantiekuljetuksiin. Postin pakettiliikenteessä suurin osa kulkee normaalisti, jossakin lähetyksissä voi olla muutaman päivän viive. Postin palvelupisteet ja pakettiautomaatit ovat normaalisti auki. Postin tiedotteet - Matkahuollon tiedotteetPetzl Glacier jäähakku 75cm

Jäätikölle&hiihtovaellukselle

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 99,95 €

Special Price 89,00 €Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.
96% tilauksista lähetetään 24h tilauksesta. Myös lasermerkatut tuotteet!


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Petzl Glacier jäähakku 75cm

Yksityiskohdat

Kevyt vaellushakku vuoristohiihtoon, hiihtovaellukseen, jäätikkövaellukseen ja lumirinteille. Toimitetaan irrotettavan LINKIN rannelenkin kanssa. Suorituskykyinen malli upealla designilla ja viimeistelyllä. 20% kevyempi kuin edeltävä Snowalker malli. Tällä hakulla on poikkeuksellisen hyvät ankkurointiominaisuudet kovassa lumessa ja jäällä.

Teräksinen kuumakäsitelty kärjestä ohut (3 mm) terä, joka on muotoiltu antamaan paras mahdollinen pito erityisesti kovalla lumella ja jäällä. Terä ja kaavin ovat muta hakkuja ohuempia ja kevyempiä, mutta silti poikkeuksellisen kestäviä. Varsi korroosionkestäväksi anodisoitua, kevyttä ja kestävää 7075-sarjan lentokonealumiinia, jossa on urat tarjoamassa pitävämmän otteen. Varren päässä korkealuokkainen piikki ruostumatonta terästä, jonka ansiosta varsi uppoaa kovaan lumeen tehokkaasti (samanlainen piikki kuin huipputason teknisissä jääkiipeilyhakuissa). Erittäin kulutuskestävä ja painon minimoimiseksi rei’itetty teräskaavin tarjoaa hyvän käsituen liikuttaessa rinteellä ja reunojen muotoilun ansiosta portaiden kovertaminen on tehokasta. Terässä sekä kärkipiikissa on reiät, joihin voi liittää sulkurenkaan, slinginauhan tai rannelenkin narun. CE, UIAA. Terätyyppi B. Piikkityyppi B. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Saatavilla kolme pituutta:
60 cm: 346 g.
68 cm: 368 g.
75 cm: 388 g.

Lisävarusteet ja varaosat:
Pick and Spike Protection - suojukset (U82003)
Trigrest - käsituki (U19 TRI)
Linkin - irrotettava rannelenkki (U82002)

Lisätiedot

Tuotenumero U01B 075
GTIN 3342540100619
Valmistaja Petzl