TOIMITUSAJAT - Postin lakko vaikuttaa lähinnä kirjepostiin. Me lähetämme kaikki tuotteet paketteina. Voit valita myös Matkahuollon bussipaketin tai Lähellä-paketin. Mahdolliset tukilakkotoimenpiteet eivät koske Matkahuollon kuljetuksia, eikä vaikuta kotimaan postipakettien maantiekuljetuksiin. Postin pakettiliikenteessä suurin osa kulkee normaalisti, jossakin lähetyksissä voi olla muutaman päivän viive. Postin palvelupisteet ja pakettiautomaatit ovat normaalisti auki. Postin tiedotteet - Matkahuollon tiedotteetPetzl Djinn Steel Axess jatko 10 kpl

12cm jatko terässulkurenkailla

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 212,80 €

Special Price 191,00 €

ILMAINEN toimitus!


Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.
96% tilauksista lähetetään 24h tilauksesta. Myös lasermerkatut tuotteet!


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Petzl Djinn Steel Axess jatko 10 kpl

Yksityiskohdat

Intensiiviseen kiipeilykeskuskäyttöön suunniteltu erinomaisen klipattavuuden tarjoava kulutuskestävä ja luotettava jatko 12 cm pitkällä Djinn Axess nauhalla, Djinn Steel sulkurenkailla ja suuren 17 mm avauman työkalulukitteisella teräksisellä kiinnittimellä. Malliston kulutuskestävin jatko. Soveltuu olosuhteisiin missä kulutus on todella kova ja kävijämäärät suuria.

Kaarevaporttinen sulkurengas alhaalla: tehokkaaksi muotoiltu portti ja nokan muotoilu tekevät köyden klippaamisesta helppoa. Djinn Steel on erityisesti sisäseinäkiipeilyyn suunniteltu H-muotoinen teräsrunkoinen sulkurengas. Kontaktipinnat ovat normaalia leveämpiä, jonka ansiosta köydet ja kuidut kuluvat normaalia hitaammin. Portin erittäin suur 27 mmi avauma tekee käytöstä helppoa. Anodisoitu paremman korroosionkeston takaamiseksi. Testattu yksittäin.

Djinn Axess nauha on innovatiivisen Maxistring-suojuksen ansiosta erittäin kulutuskestävä ja pitkäikäinen. Suojus pitää alapään kaarevaporttisen sulkurenkaan hyvässä asennossa ja parantaa jatkon kulutuskestoa.

CE EN12275 tyyppi B ja UIAA (sulkurengas), CE EN 12275 tyyppi q ja UIAA (kiinnitin). EN 566 ja UIAA (nauha). Paino: 281 g. Maksimielinikä: Nauha 10 vuotta, sulkurenkaat rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta

Lisätiedot

Tuotenumero M60BPS 12
GTIN 3342540817234
Valmistaja Petzl