Petzl Ascentree tuplanousukahva

Arboristeille 8-13mm köysille

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaali hinta: 229,00 €

Special Price 206,00 €

ILMAINEN toimitus!
Petzl tuotteiden toimitusaika: noin 1-5 työpäivää
Lähetä viesti kun tämä tuote on varastossa!


Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Petzl Ascentree tuplanousukahva

Yksityiskohdat

Arboristeille puidenhoitoon suunniteltu tuplanousukahva. Suunniteltu tuplaköydessä nousemiseen käyttäen "footlock" tekniikaa tai kahta Pantin jalkanousulaitetta (tuotenrot B02BLA ja B02BRA). Soveltuu myös vetokahvaksi tilapäisiin taljajärjestelmiin. Käytetään aina kahdella kädellä. Uusi helppokäyttöinen, tehokas ja aiempaa mallia 15% kevyempi malli, johon on yhdistetty kaikki suositusta Petzl Basic nousuvarmistimesta tutut parhaat ominaisuudet: Ergonominen pyöristetty yläosa maksimoi tehon kahdella kädellä vedettäessä. Turvasalpa on upotettu kokonaan kahvan sisälle takertumisen ehkäisemiseksi ja alareiät on yhdistetty yhdeksi leveäksi reiäksi.

Uudet hyvin korroosiota kestävät salvat, joiden tarrainpiikit muodostavat erittäin vähän kitkaa, jolloin köyttä nouseminen helpottuu erityisesti parin ensimmäisen metrin aikana. Salvoissa olevat puhdistusurat vähentävät myös lian tarttumista, joten toiminta on tehokasta myös vaikeissa olosuhteissa. Salvat voidaan avata helposti käsineetkin kädessä, joka kohdassa köyttä. Ergonomiset injektoidut kädensijat, joissa sormituet, jotka estävä käsiä luistamasta kahvassa: mahdollistaa tehokkaamman nousemisen ja vie vähemmän voimia. Yläosassa kiinnityspisteet sulkurenkaalle; joilla voidaan ohjata köydet kulkemaan ylöspäin oikein tarrainsalpoihin nähden, mikäli köydet tulee eri suunnista. Lisäksi reikiä voidaan hyödyntää taljojen rakentamisessa ja varmistamaan että nousukahva pysyy köydessä. Alaosassa suurikokoinen kiinnityspiste esim. FOOTAPE (C47A) tai ultrakevyelle FOOTCORD (C48A) jalkalenkille ja PROGRESS liitosköydelle (L44) tai säädettävälle PROGRESS ADJUST liitosköydelle (L44R) (ei. sis), jotka suositellaan liitettäväksi VERTIGO TWIST-LOCK lukkosulkurenkaalla (M40A RLA), AM’D lukkosulkurenkaalla tai työkalulukitteisella GO ruuvikiinnikkeillä (P15) (ei sis.).

Soveltuu käytettäväksi 10-13 mm halkaisijaltaan olevien ydinköysien kanssa, joiden päällys ja ydin vastaavat sovellettavia standardeja. Käyttäjän maksimipaino varusteineen 140 kg. Väri: Keltainen/musta. CE. Runko 7075-sarjan alumiinia. Paino: 330 g. Testattu yksittäin. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Max elinikä rajoittamaton.

Lisätiedot

Tuotenumero B19AAA
GTIN 3342540100428
Valmistaja Petzl