Kaikki tilauskäsittely jatkuu meillä normaalisti, Posti ja Matkahuolto kuljettaa paketit myös normaalisti. Me minimoimme tartuntariskin kaikessa toiminnassamme.  
Lisätietoja • PostiMatkahuoltoPetzl Absorbica-Y Tie-Back 180cm

Stretch. Isoihin rakenteisiin

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 375,00 €

Special Price 337,00 €

ILMAINEN toimitus!
Petzl tuotteiden toimitusaika: noin 1-5 työpäivää


Kaikki tilauskäsittely ja tavarantoimitukset jatkuvat normaalisti Postin ja Matkahuollon kautta.

 

Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Petzl Absorbica-Y Tie-Back 180cm

Yksityiskohdat

Kaksihaarainen venyvä 1,8 m pitkä stretch liitosköysi integroiduilla tie-back renkailla: Liitosköyden päät voi kiinnittää uudelleen renkaisiin, mikä mahdollistaa kiinnityksen erittäin suuriin rakenteisiin. EU-ANSI-EAC sertivioituna soveltuu kansainväliseen työkäyttöön Euroopassa, Yhdysvalloissa, Venäjällä ja muualla Euraasiassa. Liitetään putoamissuojainvaljaan rinta- tai selkäkiinnityspisteeseen. Integroitu progressiivinen nykäyksenvaimennin. Molempien haarojen päissä suurikokoiset teräksiset MGO koukut 63 mm avaumalla. Valjaan päässä teräksinen automaattilukitteinen Captive sulkurengas kolmetoimisella TriactLock lukituksella. Kompakti malli, joka on suunniteltu jatkuvaan putoamissuojaukseen väliankkureita ohitettaessa.

Mahdollistaa laajan työskentelyalueen ja erinomaisen liikkuvuuden. Dyneemahaarojen joustavuuden ansiosta liikkuminen on helpompaa ja hihnat eivät mene käyttäjän tielle.

Kaksihaaraisuuden ansiosta käyttäjä voi liikkua tehokkaasti ja pysyä aina toisella haaralla turvallisesti kiinnittäytyneenä ankkuripisteeseen. Modernin nykäyksenvaimentimen auki repeytyminen pysäyttää putoamisen ja rajoittaa käyttäjän kehoon kohdistuvat nykäysvoimat kolmivaiheisesti, joten se pehmentää myös kaikkein kevyimpien käyttäjien putoamista, jota ei tavallisten nykäyksenvaimentimien kanssa tapahtuisi. Rajottaa kehoon kohdistuvat nykäysvoimat alle 6 kN:iin, ja käytännössä pitää ne reilusti tämän standardissa määritellyn raja-arvon alapuolella. Nykäyksenvaimennin on erittäin kompakti, joten se ei häiritse käyttäjän liikkeitä tai käsittelyä. Kestävä kangaspussi suojaa nykäyksenvaimenninta hiertymiseltä ja mahdollisilta epäpuhtauksilta.

Nykäyksenvaimennin varustettu vetoketjulla, joten säännöllinen tarkastaminen on helppoa ja nopeaa. Liitosköyden pituus 150 cm + MGO koukku = kokonaispituus 1,80 m. Pituus nykäyksenvaimennin revenneenä 3,20 m. Turvaetäisyys (putoamiskerroin 2:n putoamisella): 6,0 m. Paino: 2190 g. Täyttää Euroopan CE EN355, EN354, EN362 standardien vaatimukset ja on lisäksi sertifioitu ANSI Z359.13 3,66 metriä, ANSI Z359.12 sekä EAC sertifioitu Euraasian vaatimuksien mukaisesti. Maksimi elinikä: Kuituosat 10 vuotta, metalliosat rajoittamaton. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

HUOM! Uusissa Petzl Newton ja Volt -sarjojen EasyFit valjaissa on olkahihnoissa valmiit säilytyslenkit tämän liitosköyden MGO koukuille.

Lisätiedot

Tuotenumero L64YUT 150
GTIN 3342540104730
Valmistaja Petzl
Takuu / kuukautta 36