LifeSaver LifeSaver Liberty musta

Tarjoushinta 123,30 € Normaali hinta 145,00 €
Varastossa
Tuotenumero
G20
Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit


Maksutavat

LifeSaver® Liberty™ vedenpuhdistin sisäänrakennetulla pumpulla on maailman ensimmäinen ja ainoa kannettava vesipullo, jossa on sisäänrakennettu vedenpuhdistin ja pumppu yhdessä. Se on nopea ja tehokas tapa saada juomakelpoista vettä vaelluksilla tai kriisitilanteissa.

Helppokäyttöinen pullo takaa että puhdasta ja turvallista juomavettä on saatavilla myös tilanteissa joissa vesilähteet ovat jostain syystä saastuneet, tai kuljettaessa esimerkiksi pidemmillä vaelluksilla maastossa, jolloin luonnonvesien puhtaudesta ei voida mennä takuuseen. Sisäänrakennetulla pumpulla varustettu LifeSaver® Liberty™ vedenpuhdistin suodattaa patentoidulla nanoteknologialla vedestä pois kaiken, mikä on suurempaa kuin 15 nanometriä. Se poistaa siis kaikki haitalliset bakteerit ja virukset, myös pienimmän tunnetuimman viruksen, Polioviruksen. Lifesaver Liberty vesipullossa on imuletku kellukkeella, joka mahdollistaa pullon täyttämisen vaikkapa veden pinnalla olevan öljykerroksen tai levän alta, tai pienistä koloista joista veden ottaminen tavallisella pullolla ei onnistuisi. Voit käyttää vedensuodatinpulloa joko letkun kanssa, tai ilman sitä.

Erinomainen tuote esimerkiksi luonnossa vaeltajille, ulkomaanmatkailijoille, sotilaille, karavaanareille, sekä kaikille, jotka haluavat taata turvallisen juomaveden tilanteessa kuin tilanteessa. LifeSaver® vedensuodatin poistaa kaikki bakteerit, virukset, parasiitit ja muut taudinaiheuttajat ilman oudoilta maistuvia kemikaaleja kuten jodia tai klooria, eikä se tarvitse virtaa tai UV-valoa. Voit käyttää sitä siis monipuolisesti eräretkilläsi. Liberty on näppärän kokoinen kannettava vedenpuhdistin, ja se on myös toimiva lahjaidea preppaajalle!

Tekniset tiedot

Käyttötarkoitus: Juomaveden puhdistus
Pullon tilavuus: 400 ml
Paino: 425 g
Puhdistusnopeus: 1,2 l / min
Kevyt mutta kestävä, helppo kuljettaa
BPA ja BPS vapaat materiaalit
Minimilämpötila käyttöön: 0 astetta
Maksimilämpötila käyttöön: 50 astetta
Kaksi värivaihtoehtoa, musta ja oranssi

Yhdellä vaihdettavalla suodattimella suodattaa noin 2000 litraa vettä.

Ylittää EPA-ohjeet mikrobiologisille puhdistustuotteille: Poistaa >99,9999 % veden bakteereista ja viruksista. LifeSaver pullot noudattavat Iso-Britannian, Euroopan ja Yhdysvaltojen juomavesimääräyksiä ja ovat turvallisia käyttää. Tutustu pakkauksen käyttöohjeisiin ennen käytön aloittamista.

Katso video alapuolelta!

Lisätietoja
TuotemerkkiLifeSaver
TuotenumeroG20
 1. LifeSaver LifeSaver Liberty Sininen
  LifeSaver LifeSaver Liberty Sininen
  Tarjoushinta 123,30 € Normaali hinta 145,00 €
 2. LifeSaver LifeSaver Bottle vedenpuhdistin
  LifeSaver LifeSaver Bottle vedenpuhdistin
  Tarjoushinta 153,90 € Normaali hinta 181,00 €
 3. LifeSaver LifeSaver Liberty Oranssi
  LifeSaver LifeSaver Liberty Oranssi
  Tarjoushinta 123,30 € Normaali hinta 145,00 €