Laken Futura alumiininen juomapullo 1 L vaaleanvihrea

Tarjoushinta 13,00 € Normaalihinta 14,90 €
Varastossa
Tuotenumero
J80
Book
Corsiva
Brush
Copper
Arial
Arial Bold


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit

Laken Futura juomapullo on valmistettu 100% kierrätetystä alumiinista Espanjassa. Se on erittäin kevyt alumiininen juomapullo, joka sopii myös happamille ja hiilihapotetuille juomille. Laken Futura -pulloissa on värikäs, viimeistelty ulkopinnoite ja valittavana on useita eri värivaihtoehtoja, varmasti jokaiseen makuun. Pullot ovat turvallisia käyttää, sillä niiden valmistuksessa ei ole käytetty ftalaatteja, pullot on tehty BPA-vapaista ja laadukkaista kierrätysmateriaaleista, eivätkä ne sisällä myöskään lyijyä. Vesipullo on helppo ripustaa vaikkapa rinkkaan roikkumaan vaelluksilla, korkissa olevan reiän ansiosta. Tyhjä pullo on myös helppo ja kevyt kantaa kotiin, sillä yhden litran pullolla on painoa vain 136 grammaa. Mainio valinta pidemmillekin vaelluksille, tai vaikka työpöydälle takaamaan riittävä nesteensaanti arjessa tai harrastuksissa.

Laken juomapullot on tarkoitettu kylmille juomille. Suosittelemme Laken Futura -pullolle käsinpesua, jotta kapeakaulainen pullo puhdistuu kunnolla. Huuhtele pullo vedellä ennen ensimmäistä käyttöä ja kuivata jättämällä korkki auki. Pullo voidaan kierrättää sen käyttöiän lopussa, joten Laken on todellakin ekologinen valinta juomapulloksi.

Unohda kertakäyttöiset muovipullot ja hanki käyttöä kestävä alumiininen juomapullo. Laken on perustettu vuonna 1912, joten nämä pullot valmistuvat Euroopassa yli sadan vuoden vankalla kokemuksella.

Tekniset tiedot

Valmistettu eurooppalaisesta kierrätysalumiinista
Kevyt ja kestävä
Tiivis kierrekorkki
Kapea kaula
Vetoisuus 1,0 litraa
Paino: 136 grammaa
Halkaisija: 7,4 cm
Korkeus: 25,7 cm
Turvalliset BPA-vapaat materiaalit
Valmistettu Espanjassa
Ekologinen valinta juomapulloksi

Lisätietoja
ValmistajaLaken
TuotenumeroJ80
gtin8412544045348