Kaulakuksa koivupahkaa

Tarjoushinta 17,00 € Normaali hinta 19,90 €
Varastossa
Tuotenumero
kaulakuksa
Book
Corsiva
Brush
Copper
Arial
Arial Bold
Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit


Maksutavat

Kuksat on valmistettu suomen lapissa käsityönä koivupahkasta. Kuksassa on nahkanauha. Kuksat on valmistusvaiheessa käsitelty suolavedessa ja kahvissa. Näin kuksa kestää halkeamatta eikä siihen jää pöpöt itämään. Kuksa ei polta käsiä tai huulia ja se pitää juoman lämpimänä kylmälläkin säällä. Kuksa ei myöskään johda lämpöä, joten et polta huuliasi kuumaa kahvia juodessasi. Kuksa on ekologinen vaihtoehto muovimukille, se on valmistettu uusiutuvasta materiaalista eikä sen pesemiseen tarvita pesuainetta tai kuumaa vettä.

Jokaisen käytön jälkeen huuhdo kuksasi puhtaalla vedellä ja niin se on heti valmis uuteen käyttöön. Älä pese kuksaasi astianpesuaineella äläkä astianpesukoneessa. Kuksat ovat tehty käyttöä varten ja hoidettuna kestävät vuosikymmeniä.

Nimikaiverrus tehdään kuksan kylkeen, oikealle puolelle (kädessä pidettäessä). Kirjoita kaiverruskenttään ohjeet suluissa jos haluat sen eri kohtaan, esim pohjaan tai vasemmalle puolelle.


Halutessaan kuksalle voi ennen käyttöönottoa ja aika ajoin tehdä kahvirasvauksen: Kuksaan laitetaan pariksi minuutiksi kahvia (jota ei juoda). Kaada kahvi pois ja anna kuksan kuivua pari tuntia, jolloin puun huokoset avautuvat. Kuivumisen jälkeen suodatinpussin pohjalta otetaan ruokalusikallinen märkiä, lämpimiä kahvinpuruja ja hierretään sormin lujasti kupin seinämiin, kunnes purut ovat kuivuneet. Rasva imeytyy puun avoimiin huokosiin ja muodostaa vettähylkivän rasvakalvon. Näin kuksa ei kastu, kuivu ja halkea sekä kalvon alle jäävät ylimääräiset maut.

Kuksan voi myös käsitellä parafiiniöljyllä säilytystä varten.

Lisätietoja
TuotemerkkiKuksa
Tuotenumerokaulakuksa
gtinkuksaNE
KohderyhmäMiesten / Unisex