Kaikki tilauskäsittely jatkuu meillä normaalisti, Posti ja Matkahuolto kuljettaa paketit myös normaalisti. Me minimoimme tartuntariskin kaikessa toiminnassamme.  
Lisätietoja • PostiMatkahuoltoFenix TK32 white / green / red

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 110,00 €

Special Price 99,00 €

ILMAINEN toimitus!

Valinnainen, ei vaikuta hintaan tai toimitusaikaan. Kirjoita kaiverrettava teksti alle. Lisätietoa kaiverruksestaKaikki tilauskäsittely ja tavarantoimitukset jatkuvat normaalisti Postin ja Matkahuollon kautta.

 

Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Fenix TK32 white / green / red

Yksityiskohdat

Fenix TK32 erä- ja metsästyslamppu

Uusi TK32 on markkinoiden tehokkain jopa 1000 lumenin maksimivalotehon ja pidennetyn 422 m valonkantomatkan tuottava valaisin. Uuden TK32 erä- ja metsästysvalaisimen suorituskyky hakee vertaistaan! Tehokkaat XQ-E väriLEDit mahdollistavat eläinten tunnistamisen värivaloilla jopa lähes 100 metristä (vihreän valon max. kantomatka 105 metriä ja punaisen valon kantomatka 65 metriä). TK32 valokuvio on laajasti valaiseva säilyttäen kuitenkin keskialueen erittäin voimakkaan valaisun.

TK32 on nyt erittäin nopea ja helppo käyttää. Uusi kaksoiskytkinrakenne mahdollistaa valaisimen nopean käytön jolloin tarpeelliset toiminnot esim. värivalot ovat suoraan käytettävissä vain yhdellä painalluksella. Erikoiskestävä rungon kaksoisrakenne tekee valaisimesta todella kestävän kovaan käyttöön.
TK32 toimii yhdellä ladattavalla 18650 Li-ion akulla (akkusuositus: markkinoiden turvallisin terässylinterillinen Fenix ARB-L2 18650 3400 mAh akkukenno). Voidaan käyttää myös kahdella 3 V CR123A paristolla.

ETÄKYTKIN JA ASEKIINNITIN YHTEENSOPIVA

Uusi TK32 on yhteensopiva uudensukupolven Fenix AER-03 etäkytkimen kanssa jonka mahdollistaa lampun kaikkien toimintojen myös värivalojen helpon ja nopean käytön. TK32 sopii kiinnitettäväski metsästys ja haavakkojahdissa yleisesti käytettyjen aseiden runkoon magneetti, piippu-, kiikari- ja picantinny kiskokiinnittimillä.

TUNNISTA ELÄIMET HUOMAAMATTOMASTI JOPA 100 METRISTÄ!

Optimaalisen heijastinkartion ja uusien tehokkaiden XQ-E väriledien ansiosta tunnistat eläimet jopa lähes 100 metristä! Intensiivisellä punaisella valolla säilytät hämäränäkökyvyn helpottaen esim. kartan lukemista pimeässä. Vihreävalo kantaa metsässä pitkälle ja se on täysin näkymätön sellaisille eläimille joiden tarkkailu ja tunnistaminen ei onnistu punaisella valolla esim. villisika jne.
Fenix TK32 erä- ja metsästyslamppu on yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista metsästys- ja eräkäyttöön tarkoitetuista ultrasuorituskykyisistä käsilampuista jolla et missaa enää yhtäkään tilannetta!

Ominaisuudet

* Tasakirkkausvalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
* Ultratehokkaat 1000 mW väriLEDit punainen ja vihreä
* Pidennetty jopa 422 metrin kantomatka (valkoinen valo) - etsintään, jäljestykseen, kohteen nopeaan tunnistamiseen pimeässä
* Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto - muistuttaa käyttäjää paristojen lataus-/vaihtotarpeesta jännitteen ollessa alhainen
* Älykäs ylikuumenemissuojaus estää valaisimen pintalämpötilan nousun jonka ansiosta valaisinta voidaan käyttää pitkiäaikoja tehotilassa ilman valotehon tai paristovirran laskua
* Kaksoinskytkinrakenne - mahdollistaa valaisimen nopean ja yksinkertaisen käytön ml. värivalot
* Kaksoisrunkorakennet - entistä kestävämpi mekaanisia iskuja vastaan, varmistaa parhaa mahdollisen valaisimen toiminnan ja tehokkuuden
* Käänteisen polarisaation suojaus suojaa valaisinta väärin asennetuilta paristoilta
* Vierimisen estävä ja otteen pitävä runkomuotoilu
* Tyypin III kova-anodisoitu naarmuuntumista estävä alumiininen runko
* Optinen AR-kovapinnoitettu lasilinssi jossa heijastuksen estävä pinta'
* Yhteensopia uuden Fenix AER-03 etäkytkimen ja magneetti-, piippu-, kiikari- ja picantinny kiskokiinnittimien kanssa
* Sisältää: TK32 käsilampu x 1 kpl, laadukas vyökotelo x 1 kpl, rannehihna x 1 kpl, vara O-rengastiiviste x 1 kpl, käyttöohje x 1 kpl, takuutodistus x 1 kpl

Lisätiedot

Tuotenumero 909355
GTIN 6942870303970
Valmistaja Fenix
Takuu 5 vuoden takuu. PROGEAR on valtuutettu jälleenmyyjä.
Lisätiedot 1000 lm