Kaikki tilauskäsittely jatkuu meillä normaalisti, Posti ja Matkahuolto kuljettaa paketit myös normaalisti. Me minimoimme tartuntariskin kaikessa toiminnassamme.  
Lisätietoja • PostiMatkahuoltoFenix TK25 IR valkoinen + infrapuna

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 119,00 €

Special Price 107,00 €

ILMAINEN toimitus!

Valinnainen, ei vaikuta hintaan tai toimitusaikaan. Kirjoita kaiverrettava teksti alle. Lisätietoa kaiverruksestaKaikki tilauskäsittely ja tavarantoimitukset jatkuvat normaalisti Postin ja Matkahuollon kautta.

 

Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Fenix TK25 IR valkoinen + infrapuna

Yksityiskohdat

Fenix TK25IR erä-ja taktisenkäytön taskulamppu 1000 lm + Infrapuna LED

Fenix TK25IR on valovoimainen taskulamppu jonka erikoisominaisuutena on sen laajennettu kyky valaista myös infrapuna-alueelle joka ylittää ihmissilmän ja useimpien eläinten näkökyvyn. Näkyvän valon ja näkymättömän valon valinnoista vastaa uusi Fenixin patentoima DLS (Dual Lighting Switch) -optiikka jossa valaisimen päätä yksinkertaisesti kiertämällä valitaan näkyvän valon ja IR-valon välillä. Tämän rakenteen ansiosta lampun käyttö on yksinkertaista ja varmatoimista myös vaativimmissa käyttöolosuhteissa (patenttinumero 201620448074.6).
Lampun tehokkuus on erinomainen ja sen uudet S-sarjan Cree LEDit tarjoavat pitkän käyttöajan lisäksi kirkkaan jopa 1000 lm maksimivalovoiman. Tehokkaat 850 nm:in IR-ledit voidaan säätää valaisemaan 1000 mW:n tai jopa 3000 mW:n teholla. Valaisimen mukana toimitetaan erittäin laadukas 360 astetta säätyvä erikoisvyökotelo jonka erikoismateriaalista valmistettu kotelo on vahvistettu lasikuituhiukkaisilla. TK25IR on yhteensopiva kaikkien Fenix asekiinnikkeiden kanssa ja AER-03 etäkäyttökytkimen kanssa. Valaisinta voidaan käyttää lisäksi lyhtyadapterin AOD-M:n ja liikennekartion AOT-L:n kanssa.

Valaisin on tarkoitettu luonnon tarkkailuun, erä-, ja metsästyskäytön erikoisvaatimuksiin sekä vaativaan vartiointi ja sotilaskäytön tilanteisiin joissa valaisimelta vaaditaan erikoista kykyä valaista normaalin näkökyvyn ulkopuolelle (Infrapuna-alue). Huomaathan että ihmissilmä ei näe IR-alueen aallonpituutta ja siksi valaisimen kanssa tulee käyttää siihen soveltuvaa pimeässä toimivaa tähtäintä tai pimeänäkölaitetta. Lisäksi useimmat pimeäkuvaamiseen tai valvontaan tarkoitetut kuvauslaitteet kuten video- ja riistakamerat kuvaavat myös infrapuna-aluetta. Näin TK25IR soveltuu näiden elektronisten kuvauslaitteiden valonvahvistimeksi esim. riistakameralle.

Fenix TK25IR – vertaansa vailla olevat erikoiskäytön ominaisuudet

* Tehokkaat infrapunaLEDit joissa kaksi tehoasetusta 1000 mW tai 3000 mW. Vahvistaa kaikkien pimeänäkölaitteiden toimintaa. Soveltuu myös kaikkien 2. ja 3. sukupolven NVD pimeännäkölaitteiden ja tähtäinten kanssa käytettäväksi. Aallonpituus: 850 nm.
* Kestävä DLB (Dual Body layer) kaksoisrunkorakenne lisää valaisimen kestävyyttä ja tehokkuutta kaikissa olosuhteissa. DLB runko on tärinävaimennettu suojaten virtalähdettä iskuilta ja kolhuilta.
* Taktinen yhden käden kytkinjärjestelmä jossa suurempi päätykytkin toimii ns. MomentaryOn-periaatteella ja vasta pohjaan painettaessa kytkin lukittuu jatkuvaan valoon. Valaisimen ollessa suljettu-asennossa voidaan suuntavaistoa ja voimakasta hetkellistä sokaisua aiheuttava Storbe-vilkkuvalotoiminto kytkeä välittömään toimintaan pitämällä pienempää (PikaStrobe) kytkintä pohjassa.
* Voidaan käyttää AER-03 etäkytkimen ja kaikkien Fenix asekiinnikkeiden kanssa (rungon halk. 25,4 mm)
* Lampun etuosan lyöntikärkeä voidaan käyttää lasinrikkojana.
* Taktinen erikoiskotelo joka mahdollistaa suunnatun ”kädet vapaana” valaisun suoraan vyötäröltä. Kotelo sopii 55 mm leveisiin varustevöihin. Erikoismateriaali joka vahvistettu lasikuituhiukkasilla.
Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IPX-8 täysvesitiivis ja iskunkestävä. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. TK25IR taskulampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet

* Tasakirkkausotsavalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
* 1000 lumenin maksimivalovoima, neljä kirkkaustilaa ja strobe vilkku
* Infrapuna-alueen LED:it joissa tehonsäätö 1000 mW ja 3000 mW
* Patentoitu DLS (DualLightingSwitch-optiikka) valotyypin vaihtoon (näkyvä-/IR-valo)
* Luotettava kaksoiskytkin mahdollistaa tehokkaan ja nopean käytön sekä pikastrobon
* Käänteisen paristopolarisaation suojaus suojaa valaisinta väärin asennetuilta paristoilta
* Alhaisen paristojännitteen ilmaisin
* Lasinrikkoja valaisimen etuosassa
* Pitävä runkokuviointi myös märässä
* Kovakarkaistu, heijastamattomaksi käsitelty tummumaton lasilinssi
* Valmistettu kestävästä tyypin III kova-anodisoidusta alumiinista - suojaa valaisinta naarmuilta ja muilta pintavaurioilta

* Pakkaukseen sisältyy: TK25IR taktinen käsivalaisin x 1 kpl, muovinen vyökotelo 360 asteen säädöllä x 1 kpl,  rannehihna x 1 kpl, vaihdettava O-rengastiiviste x 1 kpl, käyttöohje x 1kpl, takuukortti x 1 kpl

Paristo / akku ei sisälly pakkaukseen

Lisätiedot

Tuotenumero 909659
GTIN 6942870304755
Valmistaja Fenix
Takuu 5 vuoden takuu. PROGEAR on valtuutettu jälleenmyyjä.
Lisätiedot 1000 lm