Fenix HP30R Black Rechargeable

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 149,00 €

Special Price 134,00 €

ILMAINEN toimitus!

Valinnainen, ei vaikuta hintaan tai toimitusaikaan. Kirjoita kaiverrettava teksti alle. Lisätietoa kaiverruksesta 

Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Postipaketti / automaatti


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset


Fenix HP30R Black Rechargeable

Yksityiskohdat

Fenix HP30R on huipputehokas lähi- ja kohdevalolla varustettu ladattava otsalamppu erillisellä akkukotelolla. Rakenteensa ansiosta lamppu on kevyt ja erillinen akkukotelo voidaan sijoittaa taskuun, vyötärölle suojaan esim. pakkasen vaikutukselta. HP30R otsalampussa on tehokkaat yhdessä tai erikseen toimivat lähi- ja kaukovalot. Suurin yhteisteho on 1750 lumenia, max kantomatka 202 metriä ja pisin käyttöaika jopa 400 tuntia.
Tehokas USB-ladattava akkukotelo toimii myös varavirtalähteenä jolla voidaan helposti ladata mitä tahansa ulkopuolisia mikro-USB ladattavia laitteita esim. matkapuhelin, GPS-kompassi jne. Fenix HP30R on korvaamaton otsalamppu vaativaan harraste- ja ammattikäyttöön kuten pitkille erä- ja maastoretkille, työkäyttöön, etsintään ja pelastukseen.

HUIPPUTASON TEHO JA PISIN KÄYTTÖAIKA

HP30R:ssa voidaan valita käytetäänkö lampun tehokkaita lähi- ja kohdevaloja yhdessä tai erikseen max. valovoimalla 1750 lumenia. Lampun etuosan kaksi pienempää neutraalivalkoista lediä valaisevat koko lähiympäristön tehokkaasti neljälle eri voimakkuusasetuksella max 750 lumenia. Lähialueledit toimivat myös turvallisena etenemisvalona erityisesti vaikeakulkuisessa maastossa. Lampun keskiosan suuri kohdevaloled on optimoitu valaisemaan tehokkaasti kaukana olevia kohteita mahdollistaen lampun käytön haku- ja etsintävalona max 1000 lumenin ja 202 metrin kantomatkalla. Kohdevalossa on neljä eri kirkkaustilaa.
Erilliset kytkimet helpottavat lähi- ja kohdevalojen käyttöä myös hansikkaat kädessä. Tehokas jäähdytys ja suuritehoinen virtalähde mahdollistavat pitkän yhtämittaisen käytön max 400 tuntiin saakka. USB-ladattava akkukotelossa on LED-merkkivalot jolla jäljelläolevan virran määrä on nopea tarkastaa.
Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IPX-66 pöly- ja vesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HP30R otsalampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet

* Tasakirkkausotsavalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
* Erilliset lähi- ja kohdevalot max. 1750 lumenia
* Vapaasti valittavat lähi- ja kohdevalot joita voidaan käyttää yhdessä
* Vyölle, reppuun yms., sijoitettava akkukotelo tekee otsalampusta kevyen käyttää ja mahdollistaa lampun käytön erityisen kylmissä olosuhteissa
* Akkukotelo toimii varavirtalähteenä jolla voidaan ladata mikä tahansa ulkopuolinen mikro-USB ladattava laite esim. matkapuhelin, GPS-paikannin jne.
* Akkukotelon 18650 Li-ion akut ovat vaihdettavat
* LED-merkkivalot jäljelläolevan jännitteen tarkastamiseen
* 60-asteen lamppuosan säätö haluttuun valaisukulmaan
* Käänteisen paristopolarisaation suojaus suojaa valaisinta väärin asennetuilta paristoilta
* Kestävä ja kevyt painevalettu alumiinikuori
* Kovakarkaistu, heijastamattomaksi käsitelty tummumaton lasilinssi
* Värit: musta, hopea
* Pakkaukseen sisältyy: 1 x HP30R ladattava otsalamppu,  1 x kaapelipidin, 1 x päälakipanta (irroitettava), 1 x vaihdettava O-rengastiiviste, 1 x vyöklipsikotelo, 1 x USB-latauskaapeli, 2 x kaapeliliittimet, 2 x Fenix 3,6 V 2600 mAh Li-ion ladattava akku

Lisätiedot

Tuotenumero 909795BLACK
GTIN 6942870304694
Valmistaja Fenix
Takuu 5 vuoden takuu. PROGEAR on valtuutettu jälleenmyyjä.
Lisätiedot 1750 lm