Uusi

Fenix HM61R Black Edition - 1200lm

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 99,00 €

Special Price 89,00 €Kaikki tilauskäsittely ja tavarantoimitukset jatkuvat normaalisti Postin ja Matkahuollon kautta.

 

Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Fenix HM61R Black Edition - 1200lm

Yksityiskohdat

Fenix HM61R BLACK EDITION on kaikkien aikojen suorituskykyisin monitoimiotsalamppu. HM61R BLACK EDITION on todella tehokas 1200 lumenin monitoimiotsalamppu punavalotoiminnolla. Markkinoiden nopein magneettilataus lataa lampun suurikokoisen akun tyhjästä täyteen huikeassa 4 tunnissa joka on lähes 100% nopeampi kuin markkinoiden muut monitoimiotsalamput.

Markkinoiden pienin, vain 10 cm pituus mahdollistaa parhaimman valaisun suhteessa käyttäjään. Kompakti HM61R on enemmän kuin pelkkä otsalamppu, voit käyttää sitä myös käsilamppuna, kypärälamppuna, pyörävalona, kiinnittää sen klipsillä rintaan, taskuun, reppuun tai jopa lähes kaikille metallipinnoille sen tehokkaalla magneettikiinnityksellä.
Suurikokoinen jäljelläolevan virran merkkivalolla varustetusta painonappikytkimestä käytät HM61R lamppua vaivatta myös hansikkaat kädessä. HM61R on todellinen monitoimilamppujen "Leatherman" joka valaisee tasaisesti ja pitkälle. 

TEHOKAS VALAISU JA PUNAVALO

Fenix HM61R BLACK EDITION:ssa on 5 tehotilaa, 2 punavaloa. Pienimmällä tehotilalla (5 lm) se tarjoaa pitkän 300 h käyttöajan. HM61R:ssä on hyvän värintoiston mahdollistava SST40  LED joka parantaa yksityiskohtien näkemistä.
Lampun punavalo auttaa säilyttämään hämäränäön pimeässä. Punavalo on käytännöllinen esim. valokuvatessa pimeällä. Optinen TIR-linssi tuottaa tasaisen virheettömän valokuvion joka valaisee tasaisen laajasti aina 145 metriin (ANSI FL1 -standardi) saakka.

100% NOPEAMPI MAGNEETTILATAUS

Eräs otsalampun tärkeä valintakriteeri on se, kuinka nopeasti se saadaan käyttökuntoon. HM61R BLACK EDITION latautuu jopa kaksi kertaa nopeammin kuin useimmat markkinoilla olevat magneettiladattavat monitoimiotsalamput.
Nopea USB-tyypin magneettilataus lataa lampun huippunopealla 1000 mA latausvirralla täyteen vain 4 h (3500 mAh akku)! Jäljelläoleva virtamäärä voidaan tarkastaa lampun käyttökytkimen LED-merkkivalosta.

PARAS NÄKYVYYS: SST40-LED JA TIR-OPTIIKKA

HM61R BLACK EDITIONssa on viimeisin SST40 LED-emitteri jonka ansiosta sen valaiskyky ja yksityiskohtien toistokyky on huippuluokkaa. SST40 LED on myös miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja. 
Laadukas optisen luokan TIR-linssioptiikka mahdollistaa valokeilan laajan ja tasaisen näkyvyyden max. 145 metriin saakka.
HM61R kompaktin koon ansiosta (pituus vain 10 cm), sen valokuvio valaisee optimaalisesti näkökentän keskialueelle eikä sivulle kuten monessa muussa kilpailevassa monitoimiotsalampussa. Punavalo varmistaa hämäränäkökyvyn säilymisen pimeässä.

LAMPPU JOSTA SAAT ENEMMÄN IRTI

HM61R monitoimiotsalampun käyttöä saat helposti ja edullisesti laajennettua. Asenna se pyörään yksinkertaisella tankokiinnikkeellä, tee siitä täydellinen kypärävalo kypäräkiinnikkeen avulla, kiinnitä se pyöräilykypärään tällä kiinnikkeellä. Vakiona voit kiinnittää HM61R monitoimilampun tehokkaalla kantaosan magneettikiinnikkeellä lähes kaikkiin metallipintoihin. Klipsikiinnityksellä saat sen näppärästi kiinni työliiveihin, reppuun jne.

EDULLINEN KÄYTTÄÄ

HM61R BLACK EDITION ei käytä kalliita erikoisakkuja vaan sitä voidaan käyttää kaikilla nastallisilla 18650 Li-ion akkuparistoilla tai CR123A paristoilla. HM61R sisältää tehokkaan Fenix ARB-L18 3500 mAh Li-ion akkupariston. Lataus onnistuu nopealla magneettilatauksella (johto sisältyy). 

* Vakiovoimakkuusvalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon nopeaa hiipumista paristojen ehtyessä
* Ultrakirkas max. 1200 lumenin maksimiteho, kantavuus max 145 lm 
* WhitedLight (SST40) LED ja Punavalo LED (Everlight)
* Supernopea USB-tyypin magneettilataus (5V 1000 mA)
* UUSI AIR-otsapanta - 30 % tavanomaista otsapanttaa kevyempi ja jopa 50 % kestävämpi
* Jäljellä olevan akkukapasiteetin näyttötoiminto: yli 85% vihreä valo, 85-50% vilkkuva vihreä, 50-25% punainen valo, alle 25% vilkkuva punainen. 
* Kehittynyt lämpötilan hallintapiiri. Laskee tehoja asteittain mikäli rungon lämpötila ylittää 65-astetta  ja palauttaa tehoja kun lämpötila on alle 65-asteen.
* Kestävä kova-anodisoitu alumiinirunko
* Irrotettava ilmastoitu, nopeasti kuivuva AIR-nauhasto 
* Voidaan liittää kaikkiin kypäriin erillisellä  ALG-03 v2.0 (suositellaan) kypäräkiinnikkeellä ilman otsanauhaston likaantumista ja rispaantumista
* Optinen korkeatasoinen TIR-lissioptikkaa 
* SAATAVILLA VAIN SUOMESTA (BLACK EDITION ERIKOISMALLI)

Pakkaus sisältää: HM61R BLACKEDITION otsalamppu x 1, pää- ja otsapanta x 1 , Fenix ARB-L18-3500 mAh ladattava akku x 1, USB Magneettilatausjohto x 1, otsapannan solki x 1, vaihdettava O-rengastiiviste x 1, käyttöohje
Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, HM61R BLACK EDITION on IP68 pöly- ja vesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkalaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti.

HM61R BLACK EDITION monitoimiotsavalaisimella on viiden (5) vuoden (paristo 1 vuosi) Fenix laatutakuu.

Lisätiedot

Tuotenumero 910350
GTIN 6942870306629
Valmistaja Fenix