Fenix HL26R Black ladattava otsalamppu

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 59,00 €

Special Price 49,00 €

Valinnainen, ei vaikuta hintaan tai toimitusaikaan. Kirjoita kaiverrettava teksti alle. Lisätietoa kaiverruksesta 

Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Postipaketti / automaatti


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset


Fenix HL26R Black ladattava otsalamppu

Yksityiskohdat

Fenix HL26R ultrakevyt otsalamppu

ULTRAKEVEÄ UUTUUS! Fenix HL26R on ultrakevyt ja valovoimainen otsalamppu jonka erillisillä lähi- ja kohdevaloilla näet kaikille etäisyyksille vaivatta. Uuden Ultrasonic-valmistustekniikan ansiosta valaisimen paino on saatu laskettua erittäin alhaiseen 86 grammaan tinkimättä suorituskyvystä tai valovoimasta. HL26R tuottaa erittäin kirkkaan jopa 450 lumenin maksimivalovirran (burst-tila) ja pitkän jopa 100 tunnin yhtämittaisen käyttöajan. HL26R otsalampun kaksi lähivaloa tuottavat laajan lähialueen valaisun ja tehokas kohdevalokeila tarjoaa pitkälle jopa 100 metriin tasaisesti koko kantomatkan valaisevan valokeilan.

HELPPO JA VAIVATON KÄYTTÄÄ

Fenix HL26R otsalampun käyttö on suunniteltu ennennäkemättömän helpoksi sillä sen lähi- ja kaukovaloille on omat selkeäkäyttöiset kytkimet jolla voi samalla säätää myös lampun kirkkautta. Tehokas ja suorituskykyinen Li-polymeeriakku vastaa jopa seitsemää AAA-paristoa ja tarjoaa pitkän jopa 100 tunnin yhtämittaisen käyttöajan. HL26R otsalamppu kertoo selkeästi jäljellä olevan virran määrän selkeillä LED-merkkivaloilla. Lamppu on helppo ja nopea ladata tavallisella mikro-USB johdolla (sisältyy).

SUORIKYVYN YLÄPUOLELLA

Ultrasonic-valmistustekniikan tuottama ultrakeveys, täydellisen tasainen ja tehokkaasti kantava valokeila ja IP66 tiiviysluokitus täydentävät HL26R suorituskyvyn ja takaavat otsalampun luotettavan toiminnan aina työlampusta vaativampaan jopa ultrajouksuun saakka. Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, tämä tuote on IP66 roiskevesi- ja pölytiivis ja iskunkestävä. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HL26R otsalampulla on viiden (5) vuoden Fenix laatutakuu.

Ominaisuudet

* Tasakirkkausotsavalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
* Erilliset lähi- ja kohdevalotilat omilla käyttökytkimillä
* Kaukovalo 60-asteen valaisukulmalla, maksimikantomatka 100 m (2564 cd)
* Burst-moodilla jopa 450 lumenin* maksimivalovoima, neljä kirkkaustilaa kohdevalotilassa ja kolme valotilaa lähivalotilassa sis. strobe vilkkutilan (*Burst-tehotilaa voidaan käyttää yhtämittaisesti 1 min jonka jälkeen valaisin palaa edelliseen tehotilaan. Voidaan kytkeä tarvittaessa uudelleen päälle.)
* Sisäänrakennettu Li-polymeeri akku, 1600 mAh
* Heijastava kosteutta sitova otsapanta jossa liukumista ehkäisevät silikonialueet
* Mikro-USB-latausportti
* 60-asteen valaisukulman säätö
* Alhaisen paristojännitteen ilmaisin LED-merkkivaloilla
* Ylilatauksen ja ylipurkautumisen suojapiiri
* Kevyt, paino vain 68 g (sis. akun ja otsapannan)
* Värit: musta, keltainen
* Pakkaus sisältää: HL26R otsalamppu (sisältää Li-polymeeriakku) x 1 kpl,  USB-latausjohto x 1 kpl, käyttöohje x 1 kpl, takuutodistus x 1 kpl

Lisätiedot

Tuotenumero 909630B
GTIN 6942870304540
Valmistaja Fenix
Takuu 5 vuoden takuu. PROGEAR on valtuutettu jälleenmyyjä.
Lisätiedot 450/130 lm