Fenix E16 ultrakompakti lamppu

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 49,00 €

Special Price 44,90 €

Valinnainen, ei vaikuta hintaan tai toimitusaikaan. Kirjoita kaiverrettava teksti alle. Lisätietoa kaiverruksestaKaikki tilauskäsittely ja tavarantoimitukset jatkuvat normaalisti Postin ja Matkahuollon kautta.

 

Ilmainen toimitus
yli 99€ tilauksissa!
- vain 6,90€ alle.

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto*.

Valtuutettu jälleenmyyjä
100% valmistajan takuu ja suomalaisen maahantuojan huolto + osat.

Nopea toimitus
Posti tai Matkahuolto.


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

Fenix E16 ultrakompakti lamppu

Yksityiskohdat

Fenix E16 ultrakompakti superlamppu 700 lm

Fenix E16 on ultrakompakti, suorituskykyisellä neutraalivalkoisella valolla varustettu minilamppu jossa hämmästyttävä 700 lumenin valovoima! E16 lampussa on ennennäkemättömän ohut optisen luokan linssiteknologia jonka valmistuksessa käytetään samaa teknologiaa kuin auton valojen valmistuksessa. Tuloksena saavutetaan kaikkien aikojen suorituskykyisin valokeila jonka näkyvyys, selkeys ja optinen laatutaso on vertaansa vailla. E16 valokeilan valaisukyky on huikea sillä se valaisee max. 142 metriin saakka. Tämä ultrapieni, mutta huippusuorituskykyinen superlamppu on vain 5 cm pitkä ja painaa ainoastaan 21 g.

E16 ei ole pelkästään ultrakompakti taskulamppu vaan irroitettavan kaksisuuntaisen kiinnitysklipsin ansiosta saat kiinnitettyä sen vaikka lippalakkiin joka mahdollistaa molempien käsien käytön. Lisäksi magneettinen kantosa mahdollistaa lampun kiinnittämisen kattoon, seinään lähes mihin tahansa. 

Fenix E16 toimii yhdellä 16340 3,7 V Li-ion paristolla/akulla mutta sitä voidaan käyttää myös tavanomaisella CR123A lithium paristola. Alhaisen paristovirran ilmaisintoiminto ilmoittaa pariston vaihto- tai lataustarpeesta. Lampussa on viisi toimintotilaa jotka on helppo käyttää rosterisesta sivukytkimestä. Käyttökytkimet voidaan lukita estäen lampun tahaton päällekytkeytyminen esim. taskussa kuljetuksen aikana.
 
Ominaisuudet

* Vakiovoimakkuusvalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
* Ultraohut, optisen laatuluokan linssiteknologia
* Kaksisuuntainen irroitettava klipsikiinnitys
* Magneettinen kantaosa mahdollistaa lampun kiinnittämisen metallipinnoille lähes mihin tahansa
* Rosterinen sivukytkin mahdollistaa nopean ja helpon lampun käytön
* Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto ilmoittaa pariston/akun vaihto-/lataustarpeesta
* Ylikuumenemisen estävä suojaus varmistaa lampun turvallisen käytön
* Käänteisen paristopolarisaation suojas - estää valaisimen vahingoittumisen väärin asennettujen paristojen vuoksi
* Vierimätön, pitävä runkomuotoilu
* Valmistettu kestävästä tyypin III kova-anodisoidusta alumiinista - suojaa valaisinta naarmuilta ja muilta pintavaurioilta
* Sisältyvät tarvikkeet: E16 taskulamppu x 1, rannehihna x 1, avainrengas x 1, vaihdettava O-rengastiiviste x 1 kpl, käyttöohje.

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, E16 on täysin IP68 vesi- ja pölytiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. E16 lampulla on viiden (5) vuoden kansainvälinen Fenix laatutakuu.

Lisätiedot

Tuotenumero 910284
Valmistaja Fenix
Takuu 5 vuoden takuu. PROGEAR on valtuutettu jälleenmyyjä.