Crescent Moon EVA All-Foam -lumikengät

Tarjoushinta 189 € Normaalihinta 225 €
Varastossa
Tuotenumero
769110001771


Maksutavat

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksissa
 
90pv palautusoikeus*
 
Valtuutettu jälleenmyyjä, takuuhuolto
 
Maksu: Klarna, pankit, kortit
Lukuisia palkintoja voittanut Eva All-Foam on kuin talvirenkaan ja urheilukengän yhdistelmä, jonka ominaisuudet takaavat miellyttävän ulkoilun läpi talven. Joustava materiaali ja tarkkaan mietitty muotoilu mahdollistavat jalan normaalin liikkeen ja luonnollisen kävelyn, sekä jopa juoksemisen lumessa. Askellus on kevyttä ja rullaavaa myös haastavammissa maastoissa. Ilman muille lumikenkämalleille tyypillistä saranamekanismia ne mukautuvat kävellessä maastoon aivan kuten tavalliset vaelluskengät.

Helppokäyttöinen tarrakiinnitys on nopea ja pitävä, muotoutuen kengän ympärille täydellistä pitoa varten. Kevyet ja pehmeät Eva All-Foam lumikengät ovat myös hiljaiset käytössä, joten ne sopivat mainiosti esimerkiksi luontokuvaajalle tai muuten hiljaisuutta arvostavalle retkeilijälle.

Pohjan rouhea muotoilu ja nastat takaavat turvallisen liikkumisen myös jäisemmillä alustoilla. Polymeerimuovi on lisäksi hyvin eristävä ja lämmin materiaali, joten Eva All-Foam lumikengät eristävät kylmän maan paremmin kuin perinteiset lumikengät. Joustavuus pysyy myös pakkasilla, eikä kestävä materiaali murru kovemmassakaan käytössä.

TEKNISET TIEDOT
Pituus: 61 cm
Paino: 800 g
Kantavuus: Noin 90 kg saakka
Sopii kaikenkokoisille kengille
Valmistusmateriaali: Polymeerimuovi
Helppokäyttöinen, nopea tarrakiinnitys.

• BEST SNOWSHOES OF 2017 - OUTSIDE MAGAZINE
• GEAR OF THE YEAR 2017 - MEN’S JOURNAL, GEAR JUNKIE
• WINNER OF THE 2018 INNOVATION AWARD – OUTDOOR RETAILER, NOV. 2018
• WINNER OF 7 BEST/GEAR OF THE SHOW AWARDS, OUTDOOR RETAILER SHOW 2017
Lisätietoja
Tuotenumero769110001771