ASP Triad XT USB

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 209,00 €

Special Price 188,00 €

ILMAINEN toimitus!


Ilmainen toimitus
yli 99 € tilauksissa!

90 päivän Ilmainen
palautus ja vaihto

Valtuutettu jälleenmyyjä
Täysi takuu ja huolto


ASIAKASPALVELU
0207 350 960
Sähköposti
• Tuoteinfo
• Tilaukset

YRITYSMYYNTI
0400 893438
Sähköposti
• Tarjouspyynnöt
Logomerkkaukset

ASP Triad XT USB

Yksityiskohdat

Triadin USB-versiossa on micro-USB-latausportti ja lithium-ion-akku sekä kultapäällystetyt liittimet. Sen LED-piirinä toimii Cree XPG2 jopa 530 ANSI-mitatun lumenin teholla.
Triad XT lisää ASP:n valaisimiin valotehonsäädön, joka on suojassa kierrettävän pään alla. Valaisimeen saa säädettyä 530 lumenin lisäksi 60 lumenin matalan tehon tai strobon. Valaisinta voi käyttää pään ollessa kierrettynä auki siten, että valomoodia voidaan säätää.
Triad valmistetaan 6061 T6 lentokonealumiinista ja viimeistellään III-tason kova-anodisoinnilla ja mattamustalla pinnalla. Jokaisessa Triadissa on ASP:lle ominainen pehmeä ja lämmin foam-runko.
Valaisimessa on ASP:n kolmivaiheinen takakytkin, josta sen saa lukittua tai taktiselle käyttömoodille normaalin asetuksen lisäksi. LED-piirit ovat aina uusinta ja valkoisinta mahdollista Creen-teknologiaa. Jokainen valaisin on lasermerkattu uniikilla sarjanumerolla. Xt:n käyttöaika täysteholla on 3h.

A Mikrokiillotettu heijastinlinssi
B III-tason kova-anodisointi
C Dual Fuel (toimii sekä CR123A paristoilla että akulla)
D Käännettävä kytkin

Koska ASP käyttää ekslusiivisesti vain uusimpia ja parhaimpia Cree:n A-luokan ledejä jokaisessa valmistuerässään tuotetiedoissa ilmoitettu valoteho saattaa poiketa toteutuvasta. Useimmiten ilmoitettu valoteho on pienempi kuin todellinen valoteho.

Lisätiedot

Tuotenumero A35649-2016
GTIN 92608356498
Valmistaja ASP